Duyulurum Merhabalar. Oğluma günde 3 defa İburamin zero veriyorum Ateş çıktığında da calpol veriyorum bunların ikisi saatleri yakın bir şekilde kullanılır mı? Doktorun ikisini de reçete etmiş ama eczacı bir şey söylemedi.
SeninAnnenBirMelektiYavrm Duyulurum ikiside parasetamol içerdiği için belli bi saat aralıklı kullanmanız gerekiyor
Teemo07 Duyulurum 8 saatte 1 diye hatırlıyorum. 3 ilaç kullanıyorduk. İburamin, zincofort ve calpol. 4 saatte 1 sırayla veriyordum cunku.
Duyulurum Teemo07 anladım teşekkürler, o zaman calpol kullanacak vakit yok iburamin zero sabah öğle akşam verilirse. İburamini ateşli olduğunda verdiniz mi? Düşürmeye yardımcı oldu mu? Çünkü Simdi İburamin verdim ve ateşi yükseliyor. Calpol de veremem artık.
Teemo07 Duyulurum İburamin soguk algınlığı için işe yarıyor. 8 saat sonra bence calpol verin. O zamana kadar ılık bezle takviye yapın. Yine doktora veya herhangi bir eczacıya ulaşırsanız daha net bilgi alırsınız.
Duyulurum Teemo07 teşekkür ederim. Ateşi henüz yükselmedi takipteyim. Umarım yükselmez. Gerekirse dediğiniz gibi eczacıya sorarım