minimilena Kızlar burdan elbise alan var mı nasıl acaba ürünleri? İnstagramda gördüm beğendim ama emin olamadım
Pikapikapikacuuu minimilena elbise fiyatları çok uygunmuş 😳. Alan varsa kumaş kalitesi nasıl merak ettim
BrcGE Ben direk sitesinden aldım çokda güzel çıktı kapıda ödemede vardı sanırım öyle alın, ucuz ama güzel ürünlerdi☺️
minimilena BrcGE evet ben de sitesine baktım çok güzel şeyler var ama tedirgin de oldum kötü gelir mi diye
Sonsuz18 BrcGE Ben uzun gömlek arıyorum ama hiçbir sayfada bulamadım bu sayfayı buldum sizce nasıl kalitesi iç gösterir mi
BrcGE Tabi ben üç ayrı tunik almıştım 3 u de farklı kumaş ama gayet güzel, yani fiaytina göre kaliteli ☺️
Uykusuzhergeceeee Sonsuz18 fiyatı biraz yüksek ama heqa var instagramda oranın tunikleri uzun ve güzel
BrcGE Sonsuz18 beyaz olan iç gosteriyor gibi zaten diğer renkleri göstermez bnce. Ben bu modelin siyahını almıştım ic göstermiyor
Sonsuz18 BrcGE aldınız mı gerçekten resim atma şansınız var mı boyu 90 cm yazıyor nerde bitiyor acaba
el1zanbebek Ben burdan birkaç tane takım almıştım fiyatına göre gayet iyi geldi ara ara alışveriş yaparım yine