Caspiumare Bir hafta sonra 4 aylık olacak kızım var. Şu ana kadar hayatımızda her şey çok güzeldi. Ama şu son iki gündür uyku uyumaz oldu meme ile kavgalar hemde ne kavgalar. Göğsüm boynum kolum her yerim çizik içinde kaldı. Sanırsınız süt değil zehir vermeye çalışıyorum. O her tarafa gülücükler saçan kız sadece mızmızlanıyor. Sürekli bağırır gibi ıhhhhh sesleri çıkartıyor. Gazı YOk altı Temiz. Çişini kakasını düzenli yapıyor ama yok keyif sıfır.Meme reddi dedim biberonla süt verdim almadı sütün tadı değişti sevmedi herhalde mama vereyim dedim onu da almadı. Sadece parmağını emiyor. Gündüz hiç uyumuyor sanırım bu ara benden de pek hazetmiyor🙄 herkes bana sordu bende siZe soruyorum bu çocuğa ne oldu 🤦🏼♀️ Var mı benzer durum yaşayanınız.
MiracAlpinveUmutunAnnesi Caspiumare dis sıkıntısı olabilir canım benim oğlum 4 buçuk aylıkken dis çıkardı 9 aylik 6 disi var
Denizmelisa Caspiumare aynı durumdayız canım pazartesi 4 aylık olacak uyku yok kucagıma alıyorum tırmalıyor resmen gülsem mi ağlasam mı modunda sonra bi ağlıyor gören dövüyor sanacak
EmineGneDemir Caspiumare aynı durumdayız canım 4 ay 2 günlüğüz 🙄 meme ile kavgaları vardı o geçti bu sefer bütün gece memede kalmak istiyor sürekli uyanıyor
deletedmom4842 Caspiumare İnan aynı benim oğlum memeyle kavga içinde aç da olsa tok da olsa memedeyken inliyor gibi sesler çıkarıyor bende acaba sütüm mü yok diye düşünüyorum bende anlamadım meme reddi desem geceleri çok iyi emiyor cidden kafam karışıyor artık
Caspiumare Denizmelisa biraz sinir sistemim bozuluyor valla kimi görsem gözünün içine bakıyorum nolur azıcık ilgilenin diye. TEk umudum geçici bi şey olması ve eski haline dönmesi
Caspiumare deletedmom4842 uykusuyla eğer uyur uyanık halde sorunsuz emiyor sadece onun dışında sanki eziyet ediyorum
Denizmelisa Caspiumare düzelir elbet günü gününü tutmuyor bak ilk defa az önce 1.5 saat uyudu ve ağlamadan mutlu uyandı. Elime papatya çayı aldırdım akşam onu denicem uyku için
MiracAlpinveUmutunAnnesi Caspiumare salya akiyomu parmaklarını ağzına sokuyomu dis erlerine bak beyazlık var mi ilk önce kıpkırmızı oluyo sonra dis gorunuyo
deletedmom4842 Caspiumare Ben korkuyorum az kilo alacak diye onun için bu aralar bu durumlar da günde bir kere mama veriyorum içim rahat değil aç mı kaldı düşünüyorum
Caspiumare Denizmelisa bende uyuttum uyurken eözirdim bari karnı doysun diye😂 inşallah keyifli uyanır 😊
S_D Caspiumare canım tam bilmiyorum ama atak haftaları falan oluyormuş. 4. Aydada oliyor diye okumuştum bi netten bak istersen. Geçici biseydir umarım en kısa sürede düzelir prensesiniz
seydaanur Caspiumare bebeklerde 4.ayda ıyku gerilemesi oluyor atak haftasında da olabilir diş çıkarma dönemide olabilir bir çok sebebi var ama hepsi geçici şeyler sabırlı olun düzelir inşallah😘 Allah yardımcınız olsun