SeninAnnenBirMelektiYavrm 3 gündür dolven peditus paranox calpol dönüşümlü olarak kullandık bugün anca kontrol altına aldım ama cok fazla kullandık gerçekten 9 aylık daha 😔
MihrimahVeAnnesiii SeninAnnenBirMelektiYavrm Geçen hafta kızım ateşlendi bir kere calpol verdim doktora gittik paronax fitil verdi kullandık ertesi gün kızım rahatsızlandı acile getirdik ve karaciğer enzimleri yüksek çıktı iki gün sonra doktoruna getirdik paronax ve calpol yasakladı onlar yükseltir enzimleri dedi bir daha ateşi çıkarsa ılık duş ile düşürmeye çalışacağız
Caglarass SeninAnnenBirMelektiYavrm Peditus için küçük değil mi 😒 Ben 2 yaşındaki oğluma kullanırken bile korkuyorum
GULCE02 SeninAnnenBirMelektiYavrm maalesef 3 gün bıyunca ateşi düşmedi 4 gündür de dönüşümlü veriyorum vermezsekte Allah korusun havale geçirecekti 39 gördük Rabbim korusun evlatlarımızı
aylizinannesiii SeninAnnenBirMelektiYavrm bizde ateşi düşüremedik 4 saatte bir dolven ve calpol verdik yine düşmedi hastanede paranox s fitil yapıldı yine düşmedi 39 dereceyi ateşi en son iğne yaptılar rahatladı kızım
SeninAnnenBirMelektiYavrm MihrimahVeAnnesiii iste biliyorum zararlı ama bütün gün sürekli suya soktum asla 38 buçuğun altına düşmedi
SeninAnnenBirMelektiYavrm aylizinannesiii bizim ilk gün düşmedi çok zorlandık sonra sonra düşmeye başladı
aylizinannesiii SeninAnnenBirMelektiYavrm aynen mecbur kalıyor insan ateşten aşırı korkuyorum grip olsa sorun değil ama ateş olduğunda panikliyorum çok geçmiş olsun bol bol probiyotik verin yoğurt et suyu çorbası tavuk suyu çorbası tarhana
SeninAnnenBirMelektiYavrm aylizinannesiii yemiyor ağzına bir lokma birşey veremiyorum 😢 sizede geçmiş olsun