nur-nr_123 Oğlumun bayramda 1500 tl parası birikti biz uzun yolculuğa vs çok çıkıyoruz o sebepten tabletmi alsam diyordum 500 tllik fln geri kalanı değerlendiririmd iyordum ama sonrada acaba üzerine para koyup akülü arabama alsam dedim ama akülü arabada kullanışlımı değilmi kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım akülü arabası olan anneler
Busraata nur-nr_123 tablet bayağı erken akülü araba alsan daha mantıklı yada farklı birşey ekrana çok fazla maruz kalması dogru degil.
Tubacnr0 nur-nr_123 tablet yerine madem öle yolculuklara çıkıyorsunuz telefonunuzu verin tablet daha büyük zaten baya yakından izliycek şimdi akülü araba için yorumsuzum bebegim 1 yaşında daha
minikoalam nur-nr_123 koca bir terasiniz bahceniz yoksa akulu araba tavsiye etmem biz 1 yasinda aldik dogum gununde ama kendime ait koca bir bahcem ve terasim var rahat rahat gir cik yapmadan surer biner 27 aylik halen kullanir Ama arkadasim bizde gorup heves edip aldi sayılıdir kullandigi ve bizimkindne epey kucuk bi modeldi Asansore bile zor sığıyor indir bindir cocukla ikisini asagi getir götür perte ayrildigindan eside aksamdan aksama ben yorgunum sen gunduzleri gezdir dediginden ee evde de epey yer kapliyor diye satti en sonunda
Almondeyed nur-nr_123 çok küçük daha böyle ekrana maruz bırakmasaniz daha iyi olmaz mı? Bisiklet akülü araba veya altın gibi yatırımlar daha iy
nur-nr_123 Almondeyed uzun yolculuğa yılda 1 kere izne gittiğimizde gidiyoruz 1 aylık izin de durduramadığımda veriyorum sadece yolsa bu aya kadar ne tv ne telefon bakan bi çocuk değil zaten bunu düşünebilecek bir insanım sadece parasını değerlendirmek için arada har çur olmaması adına
Tubasahra nur-nr_123 Uzun yolculuga yilda bir kez gidiyormussunuz zaten bence gerek yok tablet almaya
Ssssraa Bence ikisi de değil😂 akülümüz var sayılı bindik, yer kaplıyor, indir çıkar götür yok şarjını doldur bilmem ne ben sevemedim hiç o işi. Tablet alırsanız da alışıp sürekli ister🫣
nur-nr_123 Ssssraa sadece yolda kullanmaya çizgifilm vs izleyen bir çocuk değil hareketli bir çocuk oturduğu yerde durmaz 16.5 saat yol geliyoruz durduramıyoruz arabada o sebeple kv ve annmler de garklı şehirde iznimizi bölü Onlarada gidypruz yolda çok zorlandığım için
nur-nr_123 Ssssraa aslında akülü arabayı parka vs gidiyoruz genelde hep denk geliyor binen çocuklara hep binmek istiyor o yzüden stiyorum
nur-nr_123 Busraata sadece yolda kullanmaya çizgifilm vs izleyen bir çocuk değil hareketli bir çocuk oturduğu yerde durmaz 16.5 saat yol geliyoruz kv ve annmler de garklı şehirde iznimizi bölü Onlarada gidypruz yolda çok zorlandığım için
Busraata nur-nr_123 dogru çocuk izlemesede normalde tableti gördükçe izlemeye başlayacaktır heran elinin altında olacak o yüzden dedim.Daha farklı oyalayıcı birseyler mi bulsanız yine kendi tlfnunuzdan açarsınız yoldayken
Sonsuzmutluluk nur-nr_123 bence araba alın yolculuklarsa telefonlada oyalarsınız madem heves ediyor arabaya
nur-nr_123 Tubacnr0 telefonumun şarjı çok çabuk bitiyor navigasyon vs açıyoruz eşimde işten arayanlar olduğu için yada ailemiz dayanmıyor 16.5 saat
Fatma_52 Park,bahce bos alan varsa akülü araba mantikli. Tablet alsaniz ona ait olacak ve sure sinirinirmi asmak jstebelir surekli kullanmak isteyecektir. Bisiklet te dikkatimi cekebilir
nur-nr_123 Fatma_52 aynn akülü araba daha mantıklı sanki ama uzun ömürlü olurmu ki diye düşündüm bir yerdens onra acaba bıkarmı büyük bir şey sonuçta dedim hani
nur-nr_123 Tubasahra işte kafama takıland abuydu cnm peki akülü araba nasıl olur yada başka bir şeymi alsam kv altın al diyor ama çocuğuma bir yararı olmayacakki diye istemedim altın yapsaktı bişi olur biz harcarız onun parası
nur-nr_123 minikoalam aa bak işte tam aradığım yorum bzide asansör var ama ev 2+1 depodan anca al bindir yapabiliriz depoda zeminde direk bahçeye çıkıypr
minikoalam nur-nr_123 valla çocukla zor ilk 1 ay hevesle belki haftada 1 2 yaparsınız ama hem cocugu zapdet hem arabayi al asansore yukle vs asiri zor Surda 1.5 aya yagmurlarda baslad disarida cikilmaz Dedigim gibi evde de cok yer kapliyor evet guzel insan heves ediyoe ama yer yoksa tavsiye etmiyorum ben kimseye