Asaf01 2 aylik bebegim var ise başlayacağım 3 yaşında diğer oğlum da öğleye kadar yarım gün ne kadar vermeliyim ikisine sizler ne kadar veriyorsunuz
Annesiballisiii Asaf01 ben baktırmiyorum ama sadece çocuklarla ilgilenecekse öğlene kadar 2.5 3 bin yeterlidir diye düşünüyorum
endoplazmikretikulumiste Asaf01 sabah 7 akşam 5-6 5 gün Ankarada 2000 filan . Şirket aracılığıyla bulursan sgk filan lazım dolarla açıyorlar ağızlarını
Asaf01 Annesiballisiii sadcee çocukla ilgilenecek ev işi yok 2 bin yeterli diye düşünüyorum ama. Bilemedim
Denizcannn 3500 ve yol veriyorum 3.5 aydan itibaren bakıyor yemek çamaşır ve hafif temizlik bebek uyurken
etipuf Denizcannn 1 hafta sabah 8 akşam 5 bakıyor hafta içi 5 gün diğer hafta oğlen 14:30 dan 18:00 e kadar bakıyor aylık 2000 tl veriyorum sadece çocuğa bakıyor
Annesiballisiii Asaf01 iki çocuk için 2 bin TL kabul etmezler şahsen bana biri böyle bir teklifle gelse kabul etmezdim. Çok çok zor durumdaysa kişi kabul edebilir
Asaf01 Annesiballisiii evet ama diğer türlü de tam gün 5000 e denk geliyor o zaman bizim çalışmamız bir işe yaramıyor