Nicesssss Sonucu aciklanan var mı ödemesi çıkan, Ne olduğunu sormak isteyen arkadaşlarım için belirteyim e devlete Türkiye aile destek yardımı gibi bişeyler yazarsanız yönlendiriyor sizi sayfaya
Nicesssss Hanımlar yatırılmış ama nereden çekeceğim iban da verdim kartta görünmüyor ptt ödemelerinde de cikmiyro
brmelekannsi ZeynepNurten bendede kabul edildi yazıyor daha hiç almadm ücret ne zaman yatıyor acaba bilgi verirmisiniz geçen ay başvurdum bu ayın ortasında kabul edildi yazdı ama hala bişey yatmadı
Toprak_9388 ZeynepNurten nasl alacgz kızlar kabul edıldı yazıyor bıögılerde, devam edyr yazıyor ne yapmak lazım
Keremikoom brmelekannsi büyük ihtimalle ayın 29 unda yatacak geçen ay öyle yatmış birde PTT yakınsa eğer PTT kart çıkartın ödemelerin olduğu zaman kart kalmayıp yoğun oluyormuş bilginiz olsun
begum93_nupelda Keremikoom ikamet adresim başka yerde taşındık ama alamadım uzun sürendir bebek falan olunca gidemedim nüfusa e devletten de değişmiyor adres ikametim başka yerde ben başka yerde olsam sorun olur mu