minikbaykus sevgili anneler Selectra kullanıyordum 50 mg bir aydır. Doktor lustral yazmış kontrole gittigimde. Eczacı da sorun olmaz aynı ilaç dedi. Ama iki gündür içiyorum aşırı sersem yaptı . elim ayagim uyuşuyor normal mi bu durum
Deletedmom737383 minikbaykus Normal ilaca alışma evresi ve siz farklı ilaç kullanıyorsunuz bu ara da selectra çok kilo aldırıyor bilginiz olsun
BademsMam minikbaykus çok ağır bir ilaç. Eşim 2 yıl boyunca kullandı. Devamlı kullandığın zaman bu etkileri normale dönüyor. Uyku hali halsizlik olabiliyor. Eğer etkileri normal hayatınızı çok fazla etkiliyorsa doktorunuzdan değiştirmesini isteyin. Lustral psikolojik tedavide en ağır ilaç
minikbaykus Tomris-Hatun doktor miligarimi yükseltecem ama çocuğun var uyuşuk olursun 50 mg yeter dedi. 100 mg uyuşuk ve uykulu yapiyoe mu
minikbaykus Deletedmom737383 benim tam tersi iştahımı kapattı canım ya. Selectra aşırı iştahsızlık oldu
Deletedmom737383 minikbaykus Yaaaa hatta ben duygulanım bozukluğu sebebiyle iştahım sıfırdı doktor dedi bu iştahını açar hominigırtlak yedirdi bana🥸
minikbaykus Deletedmom737383 yaa yan etkisi iştah azalması istsh artmasi diyor. Bana azalması etki etti demekki
meg2022 Selectra kullanan arkadaşlar emziriyor musunuz acaba bugün banada yazmış doktor emzirirken kullanılabilir dedi ama şüphede kaldım