Asyatosumunannesiyim Çalışıyor sesli bi şekilde ancak hareket etmiyor bi adım gidip durursun ya işte öyle hareket yapıyor bu mi vacuum mop pro kullananlar başınıza geldi mi ay
Asyatosumunannesiyim Asyatosumunannesiyim yeni aldık bi de bozulursa aşırı içimde kalır sıkıntıya sokuyor resmen beni başına gelen var mı🤦🏻♀️🤦🏻♀️
susunbebekuyuyo Asyatosumunannesiyim yaklaşık 2 senedir kullanıyorum hiç başıma gelmedi bi aldığınız yere sorun yada kendi servisine sorun
mamanveutdormir Asyatosumunannesiyim bemde şimdi robotla savaşıyordum 😂 normal süpürgemin uç kısmı kırılmış dedim robot geçsin bugünde evi. tlfndan takip edemiyorum sıkışmış bulamıyorumda nerde (sıkışıp kapanmış ses yok) meğer wifi gidince tlfn bağlantısı kesiliyormuş. buldum sonunda çalışıyor şimdi. internette okudum senin yaşadığın sorunu istersen müşteri hizmetlerini arayıp sor
Arasta Asyatosumunannesiyim tekerleklerine bir şey mi dolandı acaba ben de yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım
Asyatosumunannesiyim Asyatosumunannesiyim starta basınca ya da uygulamadan başlatınca sesli olarak çalışıyor hareket etmiyor bu 🤦🏻♀️
Asyatosumunannesiyim mamanveutdormir okuduğunuz yerde çözüm bulmuşlar mı peki ya müşteri hizmetlerinin numarasını bulamıyorum trendyoldan aldık
Asl90 Asyatosumunannesiyim internet hızınız düşük olabilir o zaman sorun çıkarıyor önce onu kontrol edin sonra resetleyin tekrar bağlayın hala aynı ise servise sorun