melekanesi Domates ve yumurta akını kaçıncı ayda vermeye başladınız? Şuan 9 aylık kızlarım var. 3 gün kuralı ile sabahları versem sıkıntı olur mu?
Sontvbukucu melekanesi bazi doktorlar eger bebeginizde simdiye kadar herhangi bir alerjik belirti yoksa verebilirsiniz diyor. Domates pişince alerji etkisi daha az oluyormus. Yumurta akı da tamamı değil de az miktarda tadim yapılıyor.
Deletedmom0099 melekanesi benim kızıma hiçbir şey dokunmadı ama domates dokundu. pişmiş verebilirsiniz ama çiği için 1 yaşı bekleyin bence yumurta akını azar azar deneyebilirsiniz
Kikiriki melekanesi 9 aylık bir bütün yumurta hergun yediriyorum 10 gündür başladım a az verdim ilk alerjik reaksiyon olmadı. Birde başka hiç bir şey e alerjisi olmadığı için erken başladım domates te ufak ufak vermeye başladım pişik yapar diye korktumm
Lulemom melekanesi ben 8. Aydan beri beyazını veriyorum. Doktor 1 ay sarısını ver bişe olmazsa beyazına da yavaş yavaş başla dedi. Bi sorun olmadı. Domatesi de pişmiş verdim.
melekanesi Sontvbukucu çok şükür alerjik degiller. Domates korkutuyor sadece. Yumurta akina 9 aylık olunca biraz biraz vereyim diyorum.
melekanesi Lulemom bende bu ay bir tam sarı verdim. Birsey olmadı. Yumurta akina başlayacağım. Domates korkutuyor sadece
Tabaktakalansonkofte melekanesi bizim doktorumuz hiçbir şeyi yssaklamadı 6aylığız herşeyi yiyor bal hariç