sedanurzamur Herkese merhaba, 2 aylık oğlumu sünnet yaptırmayı düşünüyorum. Yaptıranlar süreç hakkında bilgi verebilir mi? Teşekkürler
ikikizannesi sedanurzamur 3 aylikken yaptirdim iyki yaptirmisim ne kadar erken o kadar iyi cok cabuk iyilesti suan 7 aylik simdi olsa yaptiramazdim oturuyor yurutece biniyor hareketli yani asla olmazdi hic beklemeyin inanin erkenden yaptirmak en guzeli iki gun ramazan pidesi gibi gezdirdik oglumu cani yanmadi hic sadece ilk gun sunnet sonra uyusukluk gecti bi 4 saat surekli aglamakliydi cani acidi belliki saat 2 de sunnet oldu aksam 9 da hersey yolundaydi asiri ilacta vermedim bu arada ankarada klipsli lokal oldu
Bhazalkrts06 sedanurzamur en fazla 7 günde iyileşiyo paranox s fitil var 3 yada 4 saatte bi verdinmi ağlamaz bile ❤️
Deletedmom_109 sedanurzamur 3.5 aylıktı sünnet olduğunda hayatımda verdiğim en doğru karardı. Dikişli sünnetti 1. Gün dışında zorlanmadık çok şükür. 1 hafta 10 gün sonra dikişleri düşmüştü
sedanurzamur Umarım ☺️İyileşme süreci hızlı diyorlar. Ama aklımda sorular var tamamen mi uyutulacak? SeninAnnenBirMelektiYavrm
SeninAnnenBirMelektiYavrm sedanurzamur lokal yaparlar narkoz vermezler. 2 3 günde acısı çok hafifliyor. Oğlum 1 haftada tamamen iyileşti dikişleri düştü 😊
sedanurzamur Oy maşallah🧿 Evet bende genel anestezi istemiyorum.Umarım bizde bu süreci en iyi şekilde atlatırız.Teşekkür ederim. SeninAnnenBirMelektiYavrm
sedanurzamur Darısı damatlığına inşallah🧿Bende araştırma içindeyim babası gün alacak aklımdaki soruları giderdiğiniz için teşekkür ederim.ikikizannesi
ikikizannesi sedanurzamur eica ederim klipsli ve dikisli ayni oranda zorluk yaratiyor biri dikisler oldugu icin rahatsiz edip dusene kadar canini yakiyor klipslide pipi ucunda aparat takili kaliyor iki gun o raharsiz ediyor o kadar onun disindada geri itme mutlaka yapin
Deletedmom_109 sedanurzamur klipsli ve dikişli 2 tane çeşidi var gittiğiniz doktora göre bir tercih. Bizim gittimiz doktor dikişli olanı tercih ediyordu. Araştırın isterseniz hangisi aklınıza yatarsa ona göre seçersiniz
TuBeSe sedanurzamur yarın nasip olursa olacag sedanurzamur yarın yaptıracağım yarın 28 günlük olacak nasipse. Lokal ve dikişsiz yeni doğanlar da dikiş yokmuş canim. Anestezi büyük yaş gruplarına etkilenmemesi adına veriliyor. 🌸💜
Asym33 sedanurzamur Canım bizde haftaya yaptircaz 3 aylık olacak bende yaptıranlara sordum çok kolay oluyormuş ilk çisde yakiyormus bide karton bardak kesip koyarsanız bezle temasını engellemiş olursunuz canı çok yanmaz
sedanurzamur Valla burdan aldığım destek ile şu an hastanede sünnet için bekliyorum. 🥰 Teşekkür ederim bilgi için. Asym33
Asym33 sedanurzamur Çok geçmiş olsun canım sende artık bir kaç gün sonra neler olduğunu anlatırsın yaz mutlaka bizde haftaya olacaz 😁
sedanurzamur Asym33 geç dönüşüm için kusura bakmayın sizde yaptırdınız sanırım valla iyiki yaptırmışız çok güzel atlattık.😊