SevgiliMerdin Arkadaşlar gümüş kapak kullanıpta memnun kalıp yada kalmayan arkadaşlar yazabilir mi bir sürü marka var kararsız kaldım
tineanigra SevgiliMerdin silverbell almıştım memnun kaldım hiç yara olmadı kapak da temizleme talimatlarına uydun m hiç kararma vs yapmadı
Sakineduyus SevgiliMerdin bende gumus kapak kullandım ve çok memnun kaldım,en çok korktuğum seydu göğüs ucu yarasi,çok şükür ki yaşamadım o durumu.
Eomeoni SevgiliMerdin bn netten ucuz bişi aldm doğum öncesi çok rahatlattı doğm sonrası kndm rahatsız oldugum süreçlerde kullandım +lahana yapragı kullandım hangisi yaradı emin değilim
Rainnnn SevgiliMerdin markasını hatırlamıyorum ama krem veya ayva çekirdeği jeli sürüp gümüş kapak kapatırdım mükemmel iyileştirirdi kesin al .
Merse Kesinlikle aşırı faydasını gördüm yara vardı aldığımda ağlıyordum acısından bir günde iyileştirdi ikinci doğumumda direk kullandım hiç yara bile olmadı Allah’ın izniyle. Muhakkak alın.
Busragul1 Merse hangi marka kullandınız, benim çok kötü oldular yanık gibi emziremiyorum artık inşallah ile yarar, aldığınız yerin linki varsa atarmısınız lütfen
Yagmskn Merhaba arkadaşlar benimde govusum yara oldu kanıyor gümüş kapaktan alacağım ama boyutları nasıl bilemiyorum ben 95 giyiyorum suduyende hangi boyut alacağım fikir verirmsnz
Merse Busragul1 https://www.hepsiburada.com/silvernurse-premium-gm-gs-kapaklari-p-HBV00000LQUWO?magaza=SilverNurse+Medikal&url_src=and-product-detail Benim kullandığım buydu ama marka fark etmez bence sonuçta gümüş olması önemli hiç vakit kaybetmeyin aynı gün içinde fayda sağlıyor Allah’ın izniyle.