Kizlar seker bayramindan once kendi annemlere gittik bn kurban bayramina kadr kaldim esim isinden dolayi seker bayramindan snra geri geldi nyse kaynanam ve kayinbabam durmadan cocugun fotosunu at cocugun fotosunu at die die durdurlqr neyse atiyordum iste kurban bayramina 4 hafta falan var bunlar ne ariyorlar ne soruyorlar esimden isterlerms fotoyu ben esime atiyordum oda annesi gile atiyormus bnm cocuguma hic biseyleri nasip olmadi zoruma giden cok sey ilk torun oldugu halde hc bsyleri nasip olmadi bn almalarinda degilm ama calisan insanlar evin ustune 2 kat daha ciktilar para yok para yok diye die omurleri bitti fotosunu paylasarak profil yaparak veya ona buna ovunerek babaanne veya dede olunmuyo neyse bunlar bni ne aradilar ne sordular cocugu da ayni esimden alirlarms haber falan fotosunu onlara atiyormus esimle kavga ettik bu yuzden senden degil benden istesinler fotuyu dedim bn neyim burda dedim nasilsn nesin naptin ne ettin insan hc mi merak etmez bni bosverde cocugumu da sormadilar neyse esimle durmadan kavga ediyoruz ailesi yuzunden bayramda aramiycm dedim aramadam numaralarinida sildim iste memleketten donduk evimize yuzlerini gorsem gelmiyo esime de dedim evimden disari cikmama die alt ust oturuyoz biz alt katta onlar ust katta yukari da cikmama dedim naparlarsa yapsinlar dedim siz olsanz naparsiniz gercektn zoruma gidiyo ya istenmeyen gelin gibi hissediyorum kendimi