Sertkaya00 Merhabalar oto koltuk almak istiyorum önerisi olan var mu varsa memnun kaldıgı markayı ve nedenini öğrenebilir miyim
Sontvbukucu Sertkaya00 bütçenizi bilmiyorum ama ben besafe izi comfort isofix kullaniyorum sebebi cam hizasında yüksek olması ve markanın güvenlik konusunda adac testi olan nadir markalardan olması. 3 adet yatış pozisyonu var.
Denizanasi92 Sertkaya00 be safe aldık kaç aylık sizin biz aldık ama daha bebeğim 5 aylık yavaş yavaş alıştırıyorum
Oglumunannesiyim__ Sertkaya00 oğlum şuan 14 aylık 2 aylıkken aldık koltuğunu yoyko capsule protect gayet memnunuz 360 derece dönme özelliği çok kullanışlı tavsiye ederim
Sertkaya00 Evet bende be safe almak istiyorum fakat bugun gittiğimiz mağaza da Kraft da indirimdeydi ikisi arasında kaldım
Momsmom Römer dualfix 360 donen koltuk kullanyorum. Cok memnunum. Asiri konforlu ve hic skılmıyo. Cok arastrarak almstm. Hem adac testi hem ece sertfkasi disarisni izlemesi ve donen olmasi vs. Bunda karar kildim. Tavsye ederm .
Teusa Joie i spin 360 derece dönen modelinden aldık. Sıfır çok pahalı 6 bin civari. Dolap uygulamasından 2900 e aldım
cottoncandy Britax Römer öneririm, 3 farklı yatış pozisyonu var. Adac testinden geçmiş oluyor ürünleri.
Sertkaya00 Be safe kullanıcıları koltuğun yatış pozisyonu yana doğru yani anneye bakan yönde eğim fazla mı yana doğru