Themamacita Binerken biberona mama yapacağım kalkışta veririm biraz sırf yutkunsun diye aynı mamayı inişte de verebilir miyim birkaç yudum biberondan hosteslere söylesem ısıtıyorlar mı acaba? Soğur çünkü inişe kadar.
Ecehannnn Themamacita termosa su koyun bebeğin her türlü eşyasını uçakta yanınıza koyabiliyorsunuz ben öyle yaptım termos biberon mama hemen oturduğum koltukta yapıp vermiştim inişte de verebilirsiniz bence uçuşunuz çok 2 saati geçmiyorsa
nilufer19 Themamacita ısıtırlar evet, ama mamayı ısıtmak doğru değil. Onun yerine yeniden mama hazırlasanız 30 cc kadar ya da emzik verseniz :)
Magnolina Themamacita uçağa binmeden önce damacanalarda sıcak su oluyor hemen sogumaz yazda termos alabilirsin yanına uçakta hostesten rica etmiştim mama için ılık su vermişti ama yemek servisi esnasında binme inme aşamasında çok karışıkoluyor ortam yetismeyebilir
Boymoms Mama ikinci kez ısınmaz bozulma saati yarım saat zaten yani aynı mamayı vermek pek sağlıklı olmayabilir su verseniz
zeyneps034 Themamacita Mama içen bebeğe su verilir kaldı ki hava çok sıcak anne sütü alan bebek bile azda olsa içer
Boymoms Themamacita havalar sıcak yani dr vermyin diyor ama sizinki emmiyor mama yiyor sanırım oğlumda mama yiyordu walla ben veriyordum
esredn Themamacita mama içen çocuk da anne sütü içen çocukta su içmez ek gıdaya geçenekadar. Bebeğinize boşuna boş kalori vermeyin. Termosla su laım yanınıza mama yapın.