Nesrin57 6 aylık kızımın saçları sürekli tiftik tiftik oluyor keçe gibi😒mustela uni baby ve Dalin kullandım sonuç değişmedi, hangi şampuan önerirsiniz🤷🏻♀️
Rahimeee Nesrin57 ben kızıma doğduğundan beri mustela kullanıyorum İpek gibi yapıyor saçlarını ki benim kızım baya saçlı doğdu ve hiç saç dökülmemiz olmadı saç ve vücut için olanını kullanıyorum ben bu arada
Yusufagahinannesi Nesrin57 mustela eskisi gibi temiz içerikli değil artık ki dalin vs asla alınmaması gerek. Rossmanın kendi markasına ait bebek şampuanının hassas ciltler için olanı temiz içerikli mustelanın 3te 1 fiyatına ve mükemmel mutlaka bakın
Esra_Deva Nesrin57 Dalin kullanıyorum doğduğundan beri miss gibi ipek gibi oluyor kuzumun saçları. Çok mu gür bebeğinizin saçı? Kolay tarama spreyleri de var denediniz mi?
Nesrin57 Rahimeee ben de yeni doğduğu zaman mustela kullandım saçlı bir bebekti ancak şuan mustela işe yaramıyor kupkuru saçları, cildi de atopik dermatit egzama o yüzden ne kullansam olmadı
Nesrin57 Yusufagahinannesi çok teşekkür ederim , onu da alayım deneye deneye en faydalı olanı bulcam inşallah 🤩
Nesrin57 Esra_Deva cnm gür sayılır ancak kupkuru saçları , çok nemsiz diye saçına bebe yağı sürdüm gene kurudu 😃
Nesrin57 Derya341986 teşekkür ederim küçük boy alıp deniycem bir iki tane daha alternatif olarak alcam 🧡