Bety2 Acı biber dolaba attık doğrayıp . Eşim yaptı şimdi bana küfür edip duruyor yoğurt şeker pekmez çamur bile denedik fayda etmiyor kamandık 🙁
mertalibrother Bety2 yanık kremi alın silverdin bir kez benimde başıma geldi hiç bişey fayda etmedi bi bu krem rahatlattı
limonkolonyasi Bety2 eliniz mi yanıyor eğer öyle ise eczaneden anestol krem alıp sürün o iyi gelecektir
Piko2021 Bety2 keşke bi eldiven kullansaydınız bem şimdiden malum kış geliyor hazırlıklar başladı acı biberden çok korkarım ne geçirir bilmiyorum geçmiş olsun
Ozlem6040 Bety2 zeytinyağı ile ovun. tuhaf geliyor ama birde ateşe tutun. Bizim köyün biberi çok acı bu şekilde yaparlar geçmiş olsun
Tubates Benim çok sık başıma gelir asla biber doğrayamam. Buzları bi kabın içine doldurup su koyuyordum, ellerimide içine koyup öyle uykuya dalıyordum sabaha geçmiş oluyordu. Başka hiç birşey geçirmiyordu yangısını 🥺
biryazmasali Bety2 benm bir kere başıma geldi felaket tek rahatlatan şey bi kaba buz koyun içine sokun elinizi
Tatlihayat Bety2 ahh ahh yıllar önce benimde ellerim acı biberden öyle yandı. Kızartma için biber doğramıştım. Kuşadasında tatildeydim zehir oldu. Hiç bir şey fayda etmedi. 24 saatte geçiyor yazıyor nette. Benimde 15 saat sonra geçti. Ellerim su dolu kovanın içinde sızmışım resmen. Sabah olduğunda geçmişti. Sütle yıkadık. Karpuz kabuğu sürmüştüm. Acile gittik iğne oldum. Tek iyi gelen şey soğuk su şişesini tutmaktı. Isınınca o da fayda etmiyordu.