Klymeneninatlasi Anne76 evet biz yaptırdık doktorumuz ben yaptırma taraftarıyım demişti zaten ebemizde arayıp aşıya çağırmıştı. Önceden 1 yaşında oluyormuş ama ülke çok göç aldığı için iki doz şeklinde iki kere vuruluyor
Anne76 Klymeneninatlasi Ne asisi o? Kizamik mi Aynen benide cagirdilar da 9 ay da menejit yaptircaktim gununu doldurmadan ikisini ayni gune getirmicem agir gelir diye
Klymeneninatlasi Anne76 evet ☺️ Biraz ağır bir aşı ikisini aynı zamanda denk getirmeyin arada 1 ay olsun demişti doktorum. Ben menenjit aşısını yaşında vurdurdum çünkü araya en az 15 gün girsin demişti
Anne76 Klymeneninatlasi Birinci doz menejit 7 aylikken yaptirdim ikinci doz 9 aylik demisti doktorumuz ozaman nasil olucak iki hafta sonra kizamik yaptirsam olurmuki
Klymeneninatlasi Anne76 önce devletin aşısını yaptırmış biz ama siz kesinlikle doktorunuza danışın çünkü bizim ilk menenjit aşımız olduğu için doktor acele ettirmedi sizin ikinci doz olacağı için durumunuz değişiklik gösterebilir
Anne76 Klymeneninatlasi Dogru soyliyosun aynen oyle yapicam hem 9 ay kana bakiyorlar diye biliyorum dogru degilmi
Klymeneninatlasi Anne76 evet topuktan kan alıp hemen kan değerini ölçmüşlerdi yaşında da detaylı bakıyorlar damardan alıp
Hndealnathn Her sağlık ocağı yapmıyor sadece bazı illerde yapılıyor.benim 16 aylık kızıma 9.ayda asi yapılmadı sağlık ocağında ebe bizim şehirde böyle bir uygulama yok 1 yaşında asi olacak dedi