basak776 Merhaba hanımlar Bebeğim 7 aylık. Maltepe kindyroo ya götürmeyi düşündüm. Ama telefonda fiyat bilgisi paylaşmadılar. Bilgisi olan var mı? Ve giden anneler var mı, tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Betibethyy basak776 merhaba, @NursenaT ile beraber Maltepe Sahilde bir buluşma planlıyoruz. Sizi de isterseniz WhatsApp grubuna ekleyelim. Direct mesaj olarak numaranızı atarsanız. 🙋🏼♀️
bumbusannesi Ben Antalya muzipokids e gidiyorum subeleri var yada dorakids istanbulda subesi varmi bilmiyorum ama dorakids de gusel
Betibethyy Sumeyraas merhaba, @NursenaT ile beraber Maltepe Sahilde bir buluşma planlıyoruz. Sizi de isterseniz WhatsApp grubuna ekleyelim. Direct mesaj olarak numaranızı atarsanız. 🙋🏼♀️
tasyan Sumeyraas Merhaba. Kindyroo Maltepe ile iletişime geçtim ama fiyat bilgisi paylaşmıyorlar. Sizin bilginiz var mı acaba? Sırf fiyat almak için de işten izin alamayız ki..
tasyan Betibethyy Merhaba Kartal’da oturuyorum ben de. Bu civarlar için bir anne grunu oluşturduysanız katılmak isterim.