linamommmmm Benim hayalimdi ingilizceyi su gibi bilmek😝 kızım ingilizce öğrensin istiyorum çocuklarını dil kursuna gönderen annelerimiz varmı acaba? Kaç yaşında başlıyorlar bilgi alabilirmiyimm
Giraysmom20 linamommmmm bizim burada İngilizce öğretmeni bir tanıdığım 3yaştan itibaren oyun grupları kurarak haftada bir İngilizce eğitim veriyor çocuklara, etrafınızda varsa yaşı tutuyorsa deneyebilirsiniz 🙂
Eomeoni linamommmmm tanıdığımın oğlu 3 yaşında yeni yeni konuşmaya başladı ama kelimeleri ingilizce kullanıyor kursa gitmedi çevresinde de konuşan yok sadece annesiyle iletişim kurdu Annesinin de dili sadece okulda öğrendiği kdr
Elf123 linamommmmm anaokulunda üç sene aldı sonra okul başladı tam kursa girecek pandemi girdi geçen sene başladı kursa Bir kur gitti şimdi online bir hoca bulduk onla ilerliyor iyi gidiyor şimdilik orta okulun sonuna kadar devam kurslara sonra yurtdışına gidecek yaz kursu ayarlayacağız inşallah öyle bir planımız var
rua_da_senhora_das_verdades linamommmmm dil kursu yerine oyun ablası tavsiye ederim. Hem uygun fiyata olur hemde bebekken dahi başlayabilirsiniz. Hem de Türkçe öğrenir gibi öğrenir.
linamommmmm Giraysmom20 daha 8 aylık ama şimdiden başladım araştırmalara. İngilizce öğretmeni olarak özel ders olabilir aslında kurs olmassa bile
linamommmmm asyasaremm aa öylemi ne güzel 😊 ben 3 yaşında falan başlamayı düşünüyorum aslında nekadar erken okadar iyi diye düşündüm 😊
Giraysmom20 linamommmmm biz o aylarda İngilizce çocuk şarkıları dinliyorduk şuan hayvanları sayıları İngilizce öğrendi oradan duya duya oda işe yarıyor, kartlar gösterebilirsiniz ama sadece İngilizcesini söyleyin Türkçesini değil
asyasaremm linamommmmm evet doğrudur daha çabuk kaparlar bi akramzn kızı 2 yaşında baslamıs tv izlemeye sürekli ingilizce şeyler dinleyip izliyomuş şimdi 7 yaşında baya ingilizce konuşuyor türkçeden daha iyi konuşuyor cocuk😅