Giraysmom20 Arslann bahçeden toplanma bir dünya sebze vardı hepsinden biraz biraz türlü yaptım, mücver yapıcam akşama, ekşimikli biber, zeytinyağlı börülce birde eşim kişisine mantı 😂
Gulde09 Börülceyi haşlayıp zeytinyaği limon tuz ortaya koyacağım da yanına ne yapıcam bilmiyorum hiç. 😂
NevinM Arslann eşim olmadığı için tek başıma yemek yapmaktan hiç hoşlanmıyorum yaa 🤦♀️ ya makarna ya menemen 🤣🤣
neslicanben Arslann dolaptan kıyma çıkarttım ama daha ne yapacağıma karar vermedim 😂 yumurta ağıza gelince yaparım heralde 😂
Balkizlarim Arslann etli taze fasulye lokanta usulü mercimek çorbası mücver sarımsaklı yoğurt yaptım 😍
Deletedmom_28 Arslann valla bacım senle aynı durumdayım öneri felan yok ajaha dünden kalan taze fasulye var yanına bulgur pilavı yapacağım cacık bide
Tospigim21 Arslann patlıcan musakka pirinç pilavi yaparsam bide yanına salata daha ne olsun zaten sıcaklarda bişey yenmiyor doğru dürüst 😀
Baakpnr- Gulde09 09 u görmeseydim de börülceden haşlayıp zeytinyağlamızdsn yine anlardım ❤️😂 ben de aydınlıyım 🥰