sherlock Arkadaşlar bir haftadır telsiz araştırmasına girdim kafam çorba oldu. Kullandığınız modelleri ve memnuniyetlerinizi yazabilir misiniz?
Barlas_mom sherlock Bende burda belliyim oğlum 4 buçuk aylık odasını ayırmayı düşünüyorum da bana da fikir olsun 🥰🙏🏼
neslicanben sherlock wewell kullanıyorum öok çokk memnunum. 300mt kadar çekim gücü var, bebek yanı telsizinde 5 ayrı ninni özelliği var,anne yanı telsizinde bas konuş özelliği var siz de sesinizi istediğinizde bebeğe iletebiliyorsunuz. En ufak bir harekette sesi algılıyor. Tavsiye ederim
nilesea sherlock evet ya benim de gereksiz bulup almayıp en büyük pişmanlığı yaşadığım telsiz oldu bir de bebek tırnak törpüsü var pilli, kızım dört aylık bu ikisini ben de şimdi alıcam galiba.
neslicanben sherlock bebek yanı sürekli fişe takılı çalışıyor,anne yanı da hem pille hem de prize takılı çalışıyor. Kaliteli Şarjlı pil alınırsa 2-4 saat arası götürüyor. Ben salonda sürekli fişe takılı kullanıyorum başka odalara gideceksem fişten çekiyorum o yüzden sorun yaşamadım hiç
sherlock nilesea ben de oğlumun etini hafif kestikten sonra tırnak makasını bıraktım şu kağıt makası şeklinde olanlar var ya onlardan aldım çok kullanışlı :) telsizde de yorumlar çok değişken insan emin olamıyor
nilesea sherlock ben de ince dikiş makası varya onla kesiyordum doğduğundan beri, artık büyüdü biraz diye çıt çıt tırnak makasına geçeyim dedim, dün son tırnağında etini kestim çok üzüldüm 😔
Deva22 nilesea bana da tırnak makası daha kolay gözüktü doğduğundan beri hep onla kestim ama geçen gün etini kestim diğer makas daha mı kolay acaba bana da o zor gözüküyor
Atlasalinandme Deva22 normal tırnak makası ile bende etini kestim sonra şu makas tipi olanlardan aldim.. keske en başta ondan alsaymışım, çok pratik.kagit keser gibi.
nilesea Deva22 makası yönetmek daha kolay, tırnak makası ne kadar dikkat etsek de riskli, bir ucunu ayarlasan diğer ucu etini kesebiliyor.
Atlasalinandme sherlock wewell kullanıyorum, ses kalitesi çok iyi, memnunum.. bu ara odayı ayırmayı düşünüyorum mesela telsiz yerine kamera almadığıma pişmanım.. yatakta üstü açıldı mı filan, odaya girmeden kontrol etmek için kamera alicam bu gidişle
sherlock Atlasalinandme dün ben de weewellin kameralı telsizinden sipariş ettim bakalım nasıl olacak :) ben de oda ayırmayı düşünüyorum
Atlasalinandme sherlock keşke öyle alsaymışım zamanında, benimki direkt telsizi..ama kamera alcağım bu gidişle
Marselinannesi sherlock ben Xiaomi kamerasını kullanıyorum indirimden almıştım telsizle aralarında çok fiyat farklı yoktu ben alırken. Gece görüşü çok güzel, ses net geliyor hatta sizin sesinizi de net birşekilde kameradan iletiyor bebeğe.