Minkpndam Kızlar sizce hangisi güzel günlük kullandığım altınlarım var gold olanı mı yanına eklemeliyim? Günlük kullandıklarımda cartier ve çivi bileklik.
Deletedmom_22 Minkpndam Pandora bilekliklerine pek yokum ben kuzum Ama illa Seviyorsan 1cisini al 😍 eğer altın renkli seviyorsan 2
Laden Minkpndam altın sarısı olandan bende var. Çok seviyorum altın sarısını. O yüzden onu seçiyorum😁
Minkpndam AnnaKurt evlilik yıl dönümünde eşim hediye olarak almak istedi aşkm bende satılmayacak bir şey dedim aklıma bu geldi
Minkpndam Kadifemsii günlükler altın canım saatle gümüş rengi olanı mı kombin yapsam diyorum bir kola gümüş kola altın saçma olur mu
Kadifemsii Minkpndam bencede saçma olur ya gümüş takarsınız ya altın aynı anda ikisini beğenemiyorum ben . Ama en çok hangi renk rahat kombinlenir derseniz genelde altın kullanırım .
Kagansmother Bütçene gire coook daha iyileri var koçak ve blue diamanda bakabilirsin ben de alyans yenileyecegim tabi alyanslara bakarken takılara bakmasam olmazdı orda sahane modeller gordum😄
Deletedmom_22 Minkpndam bilmem canım Normalde de pek takı takmadığım için olsa gerek. Küpe yüzük dışında 😂🫣
Minkpndam AnnaKurt yok kuzum illa pandora değil altın alacam dedim başta sonra altın satılır dedim ilerde yüzüğümüde baget aldım blue diamond’tan oda satılıcak bir şey değil ama nanevi değeri oluyor yoksa ben altın tutamıyorum hep değiştiriyorum 2 yıllık evliyim 4. Alyansım sıkılıyorum
mamanveutdormir Minkpndam baget bileklik alın yüzüğünüzle uyumlu. neden bilmiyorum pandorayı sevemedim o kadar parayı ona vermek mantıklı gelmiyor.
Minkpndam Deletedmom_28 bilekliklerim var altın yakışrı mı yanına cartier var 2 tane bitanede çivili olanlardan var