otose_san Mervemasal oturmak için çabalıyor ise ve yatar pozisyonda kızıyor ise kısa süreli olarak destekli oturtabilirsiniz
mcansum Mervemasal cabaso barsa oturmak ıstıyorsa yastıkla değilde kucagında veya bacagında oturtrak destekleyeblrsn bnmlide 2.5 aylıktan basladı gt gde arttı doktorumuz yastkla oturtöayım kucagınzda oturtun sadece demstı öle dwvam ettm smdi 4 aylık elimle destekleyop otryuyorum 5dk gecmedikce ara ara anca oturup oynuyor oyuncakla yksa yatar pozısyonda ilgisini cekmıyo malum goz teöası kuramıyor oyuncakla...
Melismetee 3,4 ayda bebek hazirsa hafif hafif kucakta oturur pozisyonda tutulur ama tam değil. 5,6da destekli oturur 7,8 kendi oturur
Selenay Mervemasal canım benim kızım 2 buçuk aylıkken kendini yerden kaldırma çabaları başlamıştı doktora sordum kucağınızda oturtabilirsiniz desi 4 aylık suan kucalta yerde koltukta biz tutarak oturtuyoruz doktorumuz oturmak isteyen çocugu yatıramayız demişti 🙂
Mervemasal Selenay ay iyi bari ya bende oturmak için kalkıyo yatması için itiyorum ağlıyo yada kucağma alıyorm ama onoturmak istiyo oturtıym ozamn😄
Selenay Mervemasal evet oturt kesinlikle kucagında falan bebek ne zaman ne istediğini bu şekilde anlatıyomuş zaten bende büyütürken öğreniyorum işte 🙂
Selenay Mervemasal canım doktorun daha iyi bilgilendirir her bebek farklıdır ama bebeğin kucakta falan oturuyormu öne doğru devrilmiyorsa oturtabilirsin mama sandalyesinde ama yürüteç için daha erken diye biliyorum yinede bi danış doktora 🙂
Balkizannesi Mervemasal benim kızım 3 aylıkken kendi hazır olduğunu ifade ediyordu bana devamlı kafasını kaldırıyordu ellerinden tutup yavaştan çektim oturuverdi hem nasıl hoşuna gidiyor varya kuzumun 😍😍 o gün bugündür bütün gün bıraksam oturacak sıkıldı yatmaktan bebekler işaret edermiş bu tür şeyleri ama işte biz annelerin anlamaları biraz vakit alabiliyor tabi bunları 😊
Burcu35 Mervemasal 4.ayda kucakta destekli 5.ayda yastıklarla destekleyerek izin vermişti doktorumuz bize