Eylulloo7 Merhaba bebeğim 3 aylık. Mama artı meme gidiyoruz fakar sma comfort kullanıyorduk eşim yanlışlıkla optıpro almış ve değiştirmesi imkansız uzak bi yerden almış ne önerirsiniz yani kullansak sorun olurmu ki
ikikizannesi Eylulloo7 anne sutu + mama ise zaten optipro kullanmaniz gerekir bende onu kullaniyorum gaz kabizlik asla yapmadi
Mmc_sirin Eylulloo7 bende meme mama gidiyorum gece uyumadan once 1 olcek 30 verip ardindan emziryorum emzirip mamayi verdigimde oldugu gbi kusuyordu gunde 2 veya 3 kez veriyorum sutumun durumuna bagli
DurununAnnesiiii Eylulloo7 hem meme hem mamaysa zaten optipro kullanmalısınız. Ben de formda arkadaşlardan ögrenmiştim öyle oldugunu. Diyeri sadece mama alan bebeklwr için daha uygunmuş.
NoThing2Lose Eylulloo7 bebekten bebeğe değişir o bizde optipro kullanıyoruz memnunum gaz kabızlık yapmadı kilo alımı da guzel
Eylulloo7 NoThing2Lose kilo alımı önemli bizim içinde sadece mama ile mi besleniyorsunuz ve kaç saatte bir veriyosunuz acaba
ayca- Bende annes sütü ve mama şeklinde gidiyorum optipro kullanıyorum 5 buçuk aylığız gayet güzel kilo aldırıyor gaz vs gibi sıkıntımızda olmadı hiç bu zamana kadar ben çok memnunum
Eylulloo7 ayca- kaç saatte bir veriyosunuz mamayı. Yada meme artı mama nasıl yapıyosunıx biz daha yeni başladık sağıyorum öyle veriyorum emmek istemiyor cok cünkü
ayca- Eylulloo7 mamayı 3 saatte bir veriyorum memeyi ne zaman isterse emiyor doktorumuzla böyle konuştuk ayarlamıştık
ikikizannesi Eylulloo7 suan 7aylik olmak uzere oglen ve gece 4 olcek veriyorum gunde iki ek gida emiyo bide
Defnenisa Bnde kizima optipro kullaniyorm severek iciyo kabizlik gaz da yapmadi bazi mamalar kaba şiş yapar ya oylrde olmadi memnuniz
Ebrunur ayca- ben sürekli emziriyorum hep emmek istiyor dün bir yerde 😀 Okudum yağlanması için 2 saate bir emzirin diyordu . Doktorum emzir demişti sizin ki bir şey dedi mi acaba