boncukannesi123 Kızlar bebeğim 1 yaşında aşırı balgamlı öksürük başladı bir anda, pekmezli tereyağ verdim burnunu temizledim ayağının altına sarımsak koydum başka önerisi olan var mı öksürükten ne emiyor ne de uyuyabiliyor kışta kalmış gibi hasta oldu yavrum 🥺
minikprensannesiiiii boncukannesi123 Bende bura da bekleyim post açtım sadece 1 kişi yazdı pekmezli tereyağ hiç faydası olmadı mı canım
zeyneps034 boncukannesi123 prospan kullandık biz doğal öksürük şurubu balgam için ıhlamur içirmiştim bol bol birde göğsüne sıcak havlu gibi şeyler koy
Serserilikiz boncukannesi123 bizdede vardi Allah razı olsun doktorumuz bir şurup yazdı balgam sökücü o cok iyi geldi adı bricanul Bebegim 10aylik
Pembepatik5 boncukannesi123 doktora gidin kesinlikle hava tedavisi veriyor o bize iyi gelmişti şimdi tekrar rahatsızlandık doktor tekrar hava verdi ve antibiyotik ekstra bende ıhlamur ve Ayva yaprağı kaynatıyorum su niyetine bol bol içiriyorum yemeklerinede kemik ya da tavuk suyu eklemeye özen gösteriyorum
duasmom Bir diş sarımsağı ezin, içine 8 damla limon suyu, bir çay kaşığı bal karıştırın bir tatlı kaşığı oluyor günde bir kere verin çok faydasını gördüm inşallah iyileşirler
Yesill_07 Benim kızımda da aynı durum war hiçbir şekilde birşey yemiyor ağzında pamukçuk oldu birde ememiyorda öksürürken ağlama krizine giriyor ne yapacağımı bilmiyorum bende