Alparslankusumm Kızlar ilişkiden kaç gün sonra idrarda gebeliginizi öğrendiniz? İlişkiden 3 hafta sonra idrar testi yaptım negatif çıktı. Son ilişkim 6 temmuz. Hap ile korunuyorum.
Uzunkipriikk Alparslankusumm bildiğim kadarıyla 12 gün sonra testte çıkıyor. Sizin bayağı olmuş bence hamile değilsinizdir
Linailkay Alparslankusumm adet günü 5 TL lik testle çok silik çizgiyle öğrendim sonra erken gebelik testı aldım onda net çıktı kan verdim 60 dı değer yani çok yeniydi
Uzunkipriikk Alparslankusumm ilişkinin üzerinden 22 gün geçmiş şimdiye çıksa çıkardı. Eğer içiniz rahat edecekse kan testi yaptırın eğer varsa kanda kesin çıkar
Bety Ben kan verdim 1 ay geçmişti emindim hamile olduğuma çıkmadı 2 ay oldu hala adet olmadım bi daha kan verdim 8 haftalık hamileydim 🥴 geç döllenme olmuş dedi dr
Ays0 Olsa şimdiye kadar çıkardı diye düşünüyorum. Hap kullanıyorsanız zaten düşük bir ihtimal hamile olmanız. 3 sene hap kullandım bıraktığım ay hamile kaldım
Alparslankusumm Burculicee Yani şuan elimde test yok kayınvalidrmlerdeym köyde. 2 gün önce yapmıştım öyle çıkmıştı