cinarinannesiiii Kızlar oğlum 4 gündür vücut ısısı yüksek ilaç veriyorum normale dönüyor birkaç saat sonra yine aynı 37.7 felan en fazla Ne yapacağımı şaşırdım 😞
Balkizlarim cinarinannesiiii 38 den başliyor ateş takipte kalın ince giydirin 38 den sonra verilir ateş düşürücü ve 4 saat geçmeli 🌿 ve 4 gündür diyorsunuz bir acile falan gidin inatçı ateş olabilir.
MerveMthn cinarinannesiiii geçen gün benimde oğlum böyle ateşlendi ilaç verdim düştü sonra geri yükseldi, düşmeyince hastaneye götürdük , kanında enfeksiyon çıktı hemen yatış verip müdahale ettiler bence bı hastaneye götürün , geçmiş olsun minige 🌸
cinarinannesiiii Balkizlarim yapıyorum hepsini evet acile gidince evdeki ilaçları verip ateş saymıyoruz biz 37 yi diyecekler başıma geldi önceden çünkü
Balkizlarim cinarinannesiiii en son ateş kaç oldu her doktor bir değil ki takip eder işi o şimdi 4 gün üst üste tekrar ediyor insan tetikte olur neden niçin 4 gün sürekli hadi 2 gün anlarım ama nerdeyse tüm hafta içi ateşli geçmiş ✨
MerveMthn cinarinannesiiii 37.2-37.4-37.5 diyerek yükseldi 39.2 yi gördüm ,siz ihmal etmeyin gidin her ihtimale karşı