arya-1604 3 aylık bebeğim 38.6da hastaneye koştum sabah hala ateş düşmüyor calpol pedifen dönüşümlü kullanıyorum ama aniden ateş yükseliyor inliyor uykusunda boğaz dedi doktor ne zaman geçer içim acıyor o öyle oldukça
Klymeneninatlasi arya-1604 çok geçmiş olsun ateşten bende çok korkuyorum ılık suyla duş aldırıyor musunuz acaba? Biz onun faydasını görmüştük
sehrengiz_8 arya-1604 pedifen doktorunuz mu önerdi altı aydan önce bebeklere verilmemesi gerekiyor. Ateşi için ise canım kuvvete su doldur 32-33 derece olsun ve onun içinde biraz oyala geçen hafta aynı durumda idik bu biraz da olsa bir iki saatlik ateşin düşmesine sebep oldu baktın hiç düşmüyor son çare fitil ver onda direkt düşer
AsyaninAnnesiiii arya-1604 cok gecmis olsun. Boğazı cok mu kotu öksürük ,hışırtı varmi göğsünde? Kizimada bogaz enfeksiyonu dedi 3 gun atesi hiç düşmedi ogrendik ki kizimla ben korona olmuşuz.
tavsaninannesi arya-1604 fitille birlikte soğuk pres uygulayın vücuduna bebeğim 6. Hastalık old düşmeyen ateşi vardı fitil ve soğuk uygulamayla düşürebilmiştik bide takviye olarak eğer mide bulantısı yoksa vitaminli desteği verebilirsiniz toparlanmasına yardım için
arya-1604 Klymeneninatlasi evet o kadar ısrarcı kı ateş lavobada ılık suyla 10 dkda bir yıkıyorum dönüşümlü olarak pedifen ve calpol veriyorum hastanede fitil verdiler ama bana mısın demiyor 1 saat ilaçla düşüyorsa 5 saat 37.5 38 arasında oluyor ve sürekli sirkeli su başında koltuk altında olmasına rağmen sabah çok kötüydü havale geçirecek diye çok korktum
arya-1604 sehrengiz_8 teşekkür ederim kaç gün sürer bilmiyorum ama birşey yokken aniden oldu bu durum gülüyorduk ediyorduk bi baktım ateşler içinde kaldı
arya-1604 sehrengiz_8 bide hiçbirşey yokken yazık öksürüyor ediyor içim gidiyor oysa bir yere çıkarmam ellerini yıkarım temizlerim sigara içmem dumanını bulundurmam oyuncaklarını dezenfekte ederim ama yine yakalandık sürekli bir enfeksiyonla mücadele ediyoruz ama ilk defa ateşli geçiriyoruz
sehrengiz_8 arya-1604 canım sirkeli su yapma o ani düşürüyor ani yükseltiyor ateşi direkt ılık duş aldır koltuk altına alnına yüzüne bez koymakla rahatlama olmaz
NidaLina13102020 arya-1604 sirkeli su ateşe iyi gelmiyor doğru bildiğimiz bi yanlışmış meğer aksine yükselmeye neden oluyormuş onun yerine normal su ile yapın
sehrengiz_8 arya-1604 aynı durumda idik bi de hiçbir şey yokken bir anda ateşi çıktı 5 aylık oğlum ve ciddi anlamda faydasını ılık suya sokarak gördüm.
arya-1604 NidaLina13102020 çok sağolun bilmiyordum şimdi öğrendim teşekkür ederim acemi olmak çok zor annelikte içi acıyor insanın elinden birşey gelmeyince
sehrengiz_8 arya-1604 galiba bu kadar koruyucu davrandığımız için oldu. Mikroba da alışması gerek emzik yere düşse gider sıcak su da yıkar öyle verirdim. Bu kadar muhafaza etmemeyi öğrendim en son hastalandğı için o kadar korumama rağmen mikrop alıyorsa demek ki vücudu enfeksiyona da alışması gerekir diye düşünüyorum o tedbirleri azalttım ben artık
arya-1604 sehrengiz_8 çok haklısınız bugün aynısını düşündüm artık bende millet sokağa salar eder pislikle büyür bu kadar hasta olmaz biz doğduğumuzdan beri bi enfeksiyon halindeyiz
arya-1604 AsyaninAnnesiiii yani birşey yoktu ama şuan ateşten sonra öksürüyor öksürürken acıdığını hissediyorum yutkunurken zorlanıyor
arya-1604 Linailkay inliyor uykusunda götürdüm sabah ama birşey yapmadılar fitil sadece yine de götürmem gerekiyor mu şuan