Sineemmm Busbus03 kesinlikle Philips avent onu kullandıktan sonra alıştı bizim kızda sonradan 6 aylık olunca değiştirdim e bebek avent in aynısı emzik çıkarmıştı onu aldım şuan 1.5 yaşında onu kullanıyoruz
Eliz-G19 Valla isterseniz en iyi markayı kullanın yine de çocuk istemezse istemiyor işte… Her şey çocukta bitiyor
Eliz-G19 Bende 40 ı çıktıktan sonra başladım emziği vermeye o istemedikçe zorla vere vere alıştı şimdi 8 aylık ve emzik olmadan uyumuyor.. İyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum
Busbus03 Sineemmm 4 çeşit emzik var aventin yeni çıkan emziğinden aldım değişik tipli olanından onuda almıyor hiç birini almıyor tutamıyor yani 🤦♀️
Zeynepga Busbus03 aynen aventtir damaklı damaksız gece emziği herşeyi denedim yok alırsa bi alıyo hemen saniye sürmeden atıyo yada hiç almıyo kuscak giibi yapıyo tiksiniyo
Saykoogg Busbus03 bibs markayı tutmuştu bebeğim sadece oda bize baya masraflı oldu şiştikçe yenisini alıp duruyoruz 8 aylığız şuana kadar 10 bibs emzik aldık 😮💨
Seda__ Bende yenidoğduğında vermiştim 5 günlüktü almıştı şimdi 40 günlüğüz ama öğürüyor bende mam kullanıyorum bu ara herkes bibs öneriyor ama ne yapıcam bilemedim