Son123 Normal doğum yaptım ve vajinamda genişleme hissediyorum hem de hava çıkar gibi ses çıkma problemi var ve özellikle cinsellik hayatinda çok etkiliyor beni bu durum o yüzden vajina daraltma ameliyatı düşünüyorum .Olan arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşır mısınız iyiki olmuşum diyormusunuz. Hangi ilde ve ne kadara ameliyat oldunuz gerçekten de dinlenmeye bile gerek olmayacak kadar küçük bir operasyon mu
idilSY Son123 merhaba bende normal doğum yaptım ve dikiş atıldı. Doğum yapali 1 ay 6 gún oldu şuan yurtdisindayim eşim túrkiyede. Benimde endişem ešimle yan yana geldigimizde bu sorunu yasamak. Bende burda bekleyeyim, yukarida kalsin
AntiSosyallKelebek Son123 Vajinadan gaz çıkışı var ise bu seks sırasında olduğunuz pozisyon ile alakalı genişlik olması ile değil. Eğer yaptığınız seksden sen ve eşin haz almıyor ise genişlik vardır yani sizin rahatsız olduğunuz sebepler vajina genişlemesi değil
Son123 idilSY aslında doğumdan sonra ki ilk aylar hiç doğum yapmamış gibiydim hatta zorlanıyordum bile ilişkiye girerken ama şuan ilişkiye girdigimi bile anlamıyorum inşallah siz böyle bir problem yasamazsiniz
idilSY Son123 inşallah, vajina daraltma operasyonlari önerileri oluyor bu durumlarda. Ama doğum dikišinden bile korkan ben icin cok zor durum olur
Deletedmom_54 Son123 keğel egzersizi diye geçiyor canım doğum yapalı 6 aydan az bi süre olduysa normal görüyor doktorlar kendi kadın doğum doktorum bu ameliyatı yapıyor bide sanırım zahide küçükten görmüştüm bi daha gebelik düşünmediğin zaman yapıyorlarmış tekrar aynı genişleme olmasın diye siz bi süre egzersizi deneyin zaten çok kolay gün içinde çişiniz gelmiş gibi sık bırak yapıyosunuz bi çok faydası var idrar torbasının sarkmasını bile engelliyor umarım işe yarar sizde de 🌸
RainOverMe Önceden okumustum olanlar memnunuz yazmıslardı, eskı konulardan aratın ıstersenız bırılerı yazana kadar oraya bakmıs olursunuz, ustte klsın bu arada🤗🌺🙏🏻