19071907 Aile destek programına başvuru yapıpta başvurusu onaylanan ücretini alan var mı bilgisi olan lütfen yazabilir mi
Cihangiriinannesii 19071907 Onaylandı ama hala ücret yatmadi. Ayın 29 unda yatacak diye duydum dedi babam ama bilmiyorum. Bence ağustosun 5i gibi yatar
babyfaceee 19071907 cuma günü yaticak. Yarından sonra temmuzda başvuru yapanlar temmuz Ağustos u birlikte alcak
-annesininprensi- Cihangiriinannesii Bende devam ediyor diyor durum ne zaman sonuclandı sizin onaylandı mı yaziyor
MinnakAsel Woman35 yardım kuzum pandemi yardımı gibi bişey 1 yıl boyunca ihtiyaç sahiplerine 450 ile 600 lira arası para vericekler
MinnakAsel -annesininprensi- devam ediyor diyorsa onaylandı demektir iki ayrı sayfadan bakıyorsunuz biri sosyal yardımlaşma başvuru hizmeti digerisi ise sosyal yardım bilgileri sorgulama
Cihangiriinannesii -annesininprensi- Ödeme kısmında mi devam ediyor diyor yoksa süreç devam ediyor mu yazıyor ? Süreç devam ediyor yazıyorsa sizinki daha onaylanmamış ama yardımın durumu kısmında devam ediyor yazıyorsa onaylanmış
Yigitmiray38 MinnakAsel başvuru tarihi 4 gün önceyü gösteriyor ama ben haziranda basvuru yapmıştım neden öyle gösteriyodur acaba
MinnakAsel Oykununannesi01 e devlet üzerinden yapıyorsunuz sosyal yardım başvuru hizmeti sayfasını açıp aile destek programından yararlanmak istiyorum isretleyip devam edeceksin formu tamamen doldurun eksiksiz faturalarınızn abonelik numarasına kadar detay atlamayın reddediyor denedim
-annesininprensi- Cihangiriinannesii ofeme durumu devam ediyor diyor cnm o zamN onaylı mı msj mı beklim odeme olunca msj mı gelcek acaba
Kralice35 MinnakAsel bana sosyal yardımlaşmaya gelip dilekçe imzalayın diye mesaj geldi. Gittim . Bizim burda 7 banka var hesaplarını üstünmde olan gayrimenkulun (miras) belediyeden rayiç bedelini istediler. Sizden istediler mi? Bayrama 2 gün kala çağırdılar 7 bankasına bayram nedeniyle gezemem diye götürmedim evraklari
19071907 Anladım arkadaşlar teşekkür ederim 🙏🏻,, bende de süreç devam ediyor diyor ama başvurunuz onaylandı diyor bide
MinnakAsel 19071907 benimde öyleydi aradin 144 onaylanmış dedi yardım durumuda devam ediyor yazıyor demekki güncelleme yapilmamis
MinnakAsel 19071907 ben doldurdum daha öncede başvuru yapmıştım hane yardımı için bilgileri eksik girdiğim için red gelmişti bu yüzden söyledim herşeyi araştırıyorlar sanırım