eflinduham52 Selam kızlar 2 hafta önce eşimle korunmadan ilişkiye girdik ama kendisini geri cekerek, bugün hamilelik testi yapmıştım negatif cıktı, şüphem var ama buaralar midem bulanıyor sıkca sizce ondanmı kaynaklanıyordur?
gocebebirbayan eflinduham52 mide bulantısı olmaz. Üşütmüşsündür klima çalışıyorsa mideni. Hamileliğin 3 haftalık belirtisi sık idrara çıkma ve göğüs ucunun kararmasıdır. Sık idrara çıkıyor musun ?
Mircet eflinduham52 arkadaşımın başına geldi😂 ilk bebeğinin doğum gününde ikinciyi de doğurdu 😂 not:delirmedi yaşıyor 😑
_mormenekse NukleerBaslikliKizz Fatmaky1 Olabilir cesaretinizden dolayı da tebrik ederim @eflinduham52 Valla ben cesaretinizden ziyade 2 aylık bebekle nasıl bu isi yapabildiniz onun için tebrik etmek istiyorum 🤗😍😂 neredeyse 6 aylık olana kadar birbirmizin elini tutamadık 😂 kızım 11 aylık oldu 3 kere siftahimiz var sadece oda uyandi uyanacak denekle geciveriyor 😂
eflinduham52 gocebebirbayan aynen buaralar üşütümde öksürüyorm fln İnşAllah o yüzdendir, ve hayır sıkca cıkmıyorm
gocebebirbayan eflinduham52 idrara sık çıkmıyorsan korkma canım. Yok birşey. Ben daha testte belli değilken anlamıştım kendimde. Banyo da bir baktım göğüs ucum kararmış gibi geldi. Sonra takip ettim günde 2 defa çıkarım idrara, 10 defa çıkmaya başladım. Kesin hamileyim dedim ve şuan 6.5 aylık hamileyim 🙏🏻🧿
fadikada eflinduham52 Mircet yaa korkunc öyle bşy olamaz aslaa bende🥲 oturur ağlarım galiba O zaman niye korunmuyorsun tatlım 😂
Aslicamm eflinduham52 merhaba, adet görmeye başlamış miydiniz genelde sık emzirenlerde 6 haftaya kadar zor oluyomus döllenme ama sonrası için ihtimaller var tabi
eflinduham52 Aslicamm cok sık emzirmiyorm mamada kullanıyoruz ve hayır kızım 2 ay 4 günlük hala adet olmadım buda beni tabiki tedirgin ediyor
Kubrasolmmaz eflinduham52 yani bile bile gol atmak gibi geri çekilme bir korunma yöntemi dğeil kondom spiral deri altı implant daha hap birçok yöntem var korunmayı deli cesareti ile yapıp diken üstünde olmayın daha bebeğiniz çok küçük
eflinduham52 Kubrasolmmaz spiral icin doktordan termin aldım ama maalesef doktorum 2 ay sonra randevu verdi, eşimlede ister istemez ilişkiye girdik ama hemen kendini geri cektiydi gelmeden bundan sonra galiba beni öldürselerde öyle ilişkiye girmem şuan cok korkuyorm
Kubrasolmmaz eflinduham52 korkmakta haklısınız bebeğiniz küçük kondom alabilirsiniz günü uzun. Bir tarihe vermiş gerçekten
eflinduham52 _mormenekse dogum yapmadan önce 3 ay iliskiye girmedik biz cocuga bsy olur koekusuyla, illaki esim istedigi icin girdik iliskiye girmez olaydk😂
_mormenekse eflinduham52 hamile kaldiktan sonra 6 ay falan girmedik yasakti son 3 ay yasak kalkti ondada 2 kere falan oldu 😂 sezaryen olduğu için zaten ilk 4 ay eşim istemedi 😂 eşim istesede cocuk bir sekilde uyandi ahah sanki yapamazsınız der gibi 😂😂 umarım bişey yoktur ama varsa da Allah kolaylik versin şimdiden 🙏
incitanesii eflinduham52 2 ayda hemen yumurtlamanın olucağını sanmıyorum ama tabi oladabilir bunu bilemeyiz tedbiri elden bırakmayın valla adet olmuyorum sanıp hamile olduğunuzu öğrenmeyin bide. Ben bebeğim 6 aylıkken olmaya başladım ozamana kadar bekadar korunsakta içimde şüphe olurdu
eflinduham52 fadikada tatlimm korunmak icin randevu aldim spiral taktircam viyanada yasadigim icin randevular burda cok uzun oluyor esim ile 5 ayidr iliskiye girmedigimiz icin bir anlik oldu 🥰
fadikada eflinduham52 fadikada tatlimm korunmak icin randevu aldim spiral taktircam viyanada yasadigim icin randevular burda cok uzun oluyor esim ile 5 ayidr iliskiye girmedigimiz icin bir anlik oldu 🥰 😂 sabretseydiniz azıcık daha randevu gününe kadar o zaman böyle korkuların olmazdı ama