Beraninannesii Kizlar bebeklerinizin göz rengi ne zaman belli oldu . Hatta ilk aylar hangi renkti hangi renge döndü 🥰😍
felis Beraninannesii İlk ay baya maviydi, şu an 7 aylık olmak üzereyiz yeşil-ela arası bir renk oldu. Biz de merakla sonucu bekliyoruz. 😄
birfincantuzruhu Beraninannesii doğduğunda koyu griydi yavaş yavaş açıldı 9. ayda rengi oturdu şuan 20 aylık mavi 💙
Tugce Beraninannesii Doğduğunda gözleri renkli bilyeler gibiydi. 3-4 haftalıkken maviydi. 1 yaşında hala mavi.
Beraninannesii felis Ya benim yeğenimin simsiyahti mavi oldu şimdi oglumunda öyle simsiyah çok heyecanlanıyorum onun gibi olsun istiyorum 😍
Beraninannesii birfincantuzruhu Bizimde öyle olur mu acaba simsiyah herkes mavi olucak gibi diyor ama ben kahve baba kahve gözlü annem mavi ona çeker inşallah 🥰
Beraninannesii Bisracinarkartal 4 yıl oldu çok net hatırlamıyorum ama 8.ci ayını hatirliyorum o zaman da mavi gozluydu 😇 şimdi 4 yaşında mavi gözlü abimin kızı 😇
birfincantuzruhu Beraninannesii ben forumda post açılmıştı oraya resim yüklemiştim herkes kahverengi olur dediler kiii ben kahverengi gözlüyüm baba yeşil. Hiç belli olmuyor. 9. ayda tam net belirginleşiyor. Ben bariz kahverengi gözlü olupta 1 ay da yeşile dönen gördüm 🙈
Elays_ Beraninannesii bebekken mavi 2 yasinda yesile dondu hala yesil, 2. Cocugumda mavi hala mavi 2 yasinda suan bakaljm degisecek mi
Ucansupurge Beraninannesii Dogumunda lacivertti daha sonra açılmaya başladı çok güzel bir mavi oldu daha sonra yavaş yavaş griye donmeye başladı sanırım renk değiştiriyor 😑 şuan 10,5ayljk ve ne renk anlamıyoruz 😂😂
Zehra-Beren Beraninannesii kızım doğduğu an gözleri masmaviydi. Hatta bana değişir dediler. Şu an 2 buçuk aylık ama bir değişme yok aksine o mavi renk gün gün daha da belirginleşiyor 😌
kirmizibasliklikiz_ Beraninannesii 8. Aya kadar masmaviydi cam gibiydi sonra donmeye basladi yavas yavas suan 15.5 aylik yesil ela gibi bise bende anlamiyorum ne renk oldugunu 😁 bazilari cakir diyor bazilari yesil diyor bazilari ela diyor gri diyen var 😂
Zeynep1903 Beraninannesii dogdugunda lacivertti git gide acıldı şuan mavi 🤩 6 aylık olacagız umarım degısmez 😊
Annepandaa Beraninannesii doğdu koyu mavi gibiydi 16 aylık oldu açıldı yine mavi. Ama etraftakiler yok değişir bebek daha değişir deyip duruyolar. İnsanların asla güzel şeylere ikna olmaması. 🤦 Bu arada kızım bize hiçççç benzemiyor sarışın mavi gözlü. Biz kumral kahve. 🤣🤣🤣
Taze1mom Beraninannesii benim göz rengim değişken gri, yeşil, mavi oluyor oğlumunda öyle 💘 Eşimin de ela gözleri