SeninAnnenBirMelektiYavrm Kızlar selam. Şimdi ben far sürünce bir süre sonra göz kapağımda çizgi şeklinde toplanıyor bunu önlemek için ne kullanabilirim. Birde sim arıyorum göz kapağı için düğün varda yakında mazallah eltim benden güzel olur falan 😁😁
Dbe1506 SeninAnnenBirMelektiYavrm farı sürmeden önce kapatıcı sürün gözkapağına ve malyaj yaparken terlememeye dikkat edin terleyincede oluyor öyle birde makyaj çncesi makjay bazı kullanın ben baz kullanmıyorum ama kapatıcı sürdükten sonra farı sürünce hiç dağılmıyor sabit kalıyor
SeninAnnenBirMelektiYavrm SeninAnnenBirMelektiYavrm elti konusunda espri yaptım bu arada eltim yok bide linçlenirmişim simdi 😂😂
SeninAnnenBirMelektiYavrm Efeninanne_sii topuzuma dökücem 😁 şaka şaka göz pınarlarına çok hafif uygulanıyor ya o tarz birşey yapayım diyorum
Ysmndfne Far bazı sürüp sonra makyaja geçin eğer yoksa çok az fonteden sürüp kaşlarınızın altına kadar dağıtın güzelce sonra far vs sürün
sherlock_mom SeninAnnenBirMelektiYavrm öncesinde makyaj bazı sürün. Göz makyajınızı tamamlayın, transparan pudra ile sabitleyin, makyajınız tamamen bittiğinde makyaj sabitleyici sprey sıkın. Gözünüze kapatıcı sürmeyi de unutmayın.
Efeninanne_sii SeninAnnenBirMelektiYavrm ay korktum bian 😬😄 yok yaaa beyaz haylaytr sürün daha zarif durur ❤️
pofuduknuriye SeninAnnenBirMelektiYavrm ben kapatıcı kullanıyorum sonra üzerinden pudrayla geçip öyle far sürüyorum önceden far bazı kullanıyordum oda daha kalıcı yapıyordu farı simde trendyolda satılıyor Glitter far yazdığın zaman zevkine göre seçebilirsin
Ysmndfne SeninAnnenBirMelektiYavrm tabi olur far bazınız yoksa çok az fondötenle yada pudra geçip makyajı tamamlamalısınız
Dbe1506 SeninAnnenBirMelektiYavrm benimde yağlı ilk önce güzelce yüzünüzü yıkayın nemlendirici sürüyorsanız fondöten öncesi göz çevresi hariç sürün sonra biraz fondöten üstüne iyice kapatıcı sürün ondan sonra farı sürün bende öyle yapıyorum benimde çok yağlı cildim şimdi yıkasan 2 dakka sonra yağ bağlıyor ben hep böyle yapıyorum ve hiç akmaz makyajım terlesem bile
jd16 Ben her zmaan kapatıcı uyguladıktan hemen sonra ten rengi/krem/beyaz elime ne geçerse o renk farı ince bir katman şeklinde tüm göz kapağıma sürerim. Bir nevi pudrayla sabitlemek gibi. Onun üzerine istediğim renk makyajı yaparım 💖