Leyhakk Hamileyken havuza girilir mi sadece sana ait olan bi havuz özel birçok kişinin kullandığı havuz değil sizce girilebilir mi bilenleriniz varsa yazabilir mi veya hamileyken girip sıkıntı yaşamayanlarınız varsa ?
Irmakprensesinannesi Leyhakk hamileykennde girdim şuanda da kziimi sokuyorum nrml havuza 1 yaş olucak haftaya
Farahzeynep Leyhakk ben normal havuza girdim ve 7 aylık hamileydim baya karnım burnumdaydı. Hatta 15 aylık kızımı da sokmuştum o halde 😂
VERA19 Leyhakk sadece sana ait olan bi havuz özel birçok kişinin kullandığı havuz değil Çok güzel bir fırsat bence🥰 girilir tabi ki
MinikKoalam11 Leyhakk hamileyken doktorum havuza asla girme demişti denize de belli aylar da önermişti
Leyhakk Irmakprensesinannesi oohh ne güzel sevindim girilmez felan denildi de çevremdekiler ben bi buraya sorayım girenler olmuştur diye de herhangi bi sıkıntı yaşamadınız değil mi ?
Leyhakk Farahzeynep klorla temizlenmesi temizledikleri dezenfektandan dolayı sıkıntı yaşarsınız denildi de ama siz bi sorun yaşamamışsınız ne güzel 🌸