Ardabebek Kızlar çok fazla ishal ve kusma salgını var bizde nasibimizi aldık😔geçmeyen ishali var hastanede kaldık ıkı gün serumlar probiyotıkler hersey yapıldı bugun cıktık hastaneden ama gene ishali devam edıyor ne olur yardım edin😔
Mommsf1 Ardabebek gorumcem ve kayınvalidemlee 1haftadır böyledi dün acikde serum yediler bugün toparladılar inşallah sizde hemen toparlarsınız
Halimea Ardabebek kaç aylık bebeginiz. Muz verseniz , yada siz yesniz bebekde faydalanır… cok gecmiş olsun cnm.
Zeynebmete54 Ardabebek benim de k8zim aynı doktor r götürdüm bugün ilac yazdı bugün doktor bir de ev de patates havlaması yağsız ver dedi bir de muz ver dedi
Cunkunedenolmasin Ardabebek yanlış bilgi vermek istemem yine bı doktorunuza da danışın ama benim kızım da öyle olmuştu kusmasi ateşi yoktu ama 10 günden fazla ishali sürdü bı doktor tanıdığımız çinko şurubu verin dedi 2 günde normale döndü
Alyehus Maflor probiyotik verebilirsiniz yoğurda karıştırıp. 4 şase zaten 2. Şase de tık kesiyor bu ishal için olan probiyotik. Ya da çinko şurubu o da çok iyi geliyor