Bbannesi Kızlar 4 aylık 13 günlük bebeğim bu sıcaklarda ne kadar su vermek gerekir? Çok terliyor ve sabahtan beri bezinde hafif pembelikler oluyor
EgeninAnnesiiii Bbannesi oğlum 5 ay 23 günlük. Ufak biberon aldim suluk gibi kullanıyorum. Hergun su tazeleyip 150 ml dolduruyorum. Aksama kadar bitiriyor. Istedigi kadar iciriyorum Adanada oturuyorum. Belirli bir miktar vermeyin o istedigi kadsr içsin
Nilkizim Bbannesi Bbannesi benim kızımda 4 aylık hemşiremiz mamayla besleniyorsa her mamadan sonra 2 3 çay kaşığı su verebilirsin havqlqr çok sıcak mamada aynen sütünden aldığı kadar su alamıyor demişti
Semaaglrr Benim kızımda aynı çol terliyor çişi çok kokuyor pembemsiudş dün gittim hastaneye idrar tahlili yaptırdım şükür bişey çıkmadı. Doktor su ver bişey olmaz çok sıcak havalar dedi abartmadan verebilirsin suyu dedi
Cirkinfasulyeninannesi Bbannesi Bir çay bardağı sanki biraz fazla gibi. Ara ara beş altı çay kaşığı ver bence
BeyzaN77 nazlimom_ çeşme suyunu kaynatıp ılıyınca veriyosun demi , çeşme suyunu kaynatıp ılıyınca bile hala mikrop var die içime kurt düşüyor bebise verirken
nazlimom_ BeyzaN77 çeşme yada hazır su kaynatıyorım ama e bebekte bebek suları var ondan alıcam kaynatmaya gerek kalmıyor
BeyzaN77 nazlimom_ ne zamana kadr alınır ki o sürekli büyüyene kadr gidip alamam valla , ben çeşme suyunu kaynatmaya devam 😁