Tosbikinannesi28 Hanımlar güzel anneler nasılsınız binsorum olucaktı başına gelen varmıdr bebeğim çok terliyor sadece çıtçıtlı badi giydiriyorum yattığı yer bi süre sonra nemleniyor herhangi bi rahatszlığıda yok çözüm varmıdır buna bu arada 10 aylık kızım
cantan Tosbikinannesi28 aynı şeyi bizde yaşıyoruz . Kızım 8 aylık ama doğduğu günden bugüne aynı sorun . Herhangi bi sıkıntısı yok genetik olabilir . Ya da kalın giydiriyor olabilirsiniz demişti doktorumuz . Siz nasıl giyiniyırsanız öyle giydirmeye çalışın demişti bize . Bilginiz olsun
cantan Tosbikinannesi28 aynı şeyi bizde yaşıyoruz . Kızım 8 aylık ama doğduğu günden bugüne aynı sorun . Herhangi bi sıkıntısı yok genetik olabilir . Ya da kalın giydiriyor olabilirsiniz demişti doktorumuz . Siz nasıl giyiniyırsanız öyle giydirmeye çalışın demişti bize . Bilginiz olsun
myangel Tosbikinannesi28 benim kızım da aynı şekilde çok terliyo. Ortam bize iyiyken bi bakıyoruz onun saçlar ıslanmış. Doktora sorduğumda genetik ve D vitamini eksikliğinden olabiliyo amaD vitamini eksikliği gibi değil çocuğa bakınca dedi. Genetik olduğunu düşündü
Tosbikinannesi28 esraduran yastıkda kullanmıyoruzki canım anlamadım gitti cantan sadece sıfır kol çıtçıtlı gün içindede aynı başka bişey giydirmiyorum havalar malum
Tosbikinannesi28 Bende babasıda hemen terleriz genetiktir o zaman diş çıkarıyor ondanda olabilir diye düşünüyorum iki gündür mızmız eve girmek istemiyor