Zeynepnazinannesi esraduran Dene istersen canım geçen hastaneye yattık hemşire önerdi ayriyetten bire bir diyebilirim 😊
Rosemary esraduran doğal zeytinyağı bulabilirseniz şiddetle öneririm. Mucize gibi, hiçbir kremin geçirmediğini 2 saatte iyileştiriyor. Ben çok gördüm faydasını
Sultanim esraduran esraduran kuru popoya hakiki zeytinyağı sür bi kaç gün geçiyo cnm benşmki de pişikdi geçti çok şükür
Linosunannesi esraduran saydıgınız kremlerin tamamı pişik önleyici bende hepsini kullanıyorum fakat yıkasakta dikkat etsekde pişik olabiliyor . Tedavisi için ben bebekler için kullanılabilen sarı hametan kullandım ertesi gün hiçbişey kalmamıştı tavsiye ederim
Linosunannesi esraduran saydıgınız kremlerin tamamı pişik önleyici bende hepsini kullanıyorum fakat yıkasakta dikkat etsekde pişik olabiliyor . Tedavisi için ben bebekler için kullanılabilen sarı hametan kullandım ertesi gün hiçbişey kalmamıştı tavsiye ederim
Ysmn_YgtAlp_Mtlu Baharyildiz ben de baby me nin pamuğunu ve sleepy bez kullanıyorum. Ama pamuk ıslak bıraktığı için mi devam ediyor sürekli pişiği acaba🤔
[silindi] esraduran Pişik kremleri yerine doğal zeytinyağını ısıtıp soğutup sprey şişesine koyuyorum. Her alt açmada kullanıyorum hiç pişik olmaz yumuşacık poposu. 2 haftadır geçmiyorsa bi doktor görsün bence tedavi edici krem kullanmanız gerekli