Zeyela Eşim asker doğu gmrevi Yayladere. Eş götürülmez yer çıktı 5 aylık bebeğim var nasıl ordan başka bir yere tayini çıkar başına böyle birşey gelenler nasıl yol izlediler. Dilekçe yazıp eş götürülür yere tayini çıkardılar mı
Burcusenkoc Zeyela eşim de orada görev yaptı bildiğim kadarıyla evler var orda eşyalı şekilde tayini çıkanlar satıyor ve lojman da var ama sayısı az diğer evler de sobalı
dln593 Zeyela canim benimde gecen sene eşimin tayini bingölun bir koyune cikti ve 1 yasinda kizim vardi ve hamileydim dilekce verdik cok şukur 2 ay sonra dilekce onaylandi merkeze verdiler tayinini. şimdi şukur beraberiz memnunuz şehirdende
Hilalyusra Canım benim eşimde asker 40 li bebeğini bırakıp gitti göreve. Kaldığı tayin cok zor kendibi alıştır .
Zeyela Burcusenkoc sen gittin mi cnm evet evler var ama bebeğimiz olduğu için götürmüyor çünkü hiç bişey yokmuş orda elazığın bir ilçesine gidiliyomuş tüm ihtiyaçlar için oyğzden memlekete bırakıyor beni nasıl çalışma ortamı eşin rahatmıydı sende gittin mi oraya
Burcusenkoc Zeyela yok canım 2018-2020 arasında görev yaptı o dönem nişanlıydık evet Karakoçana gidiyorlar baya zor yaşam imkanlar eşim gelmeden önce a 101 açılmıştı
Burcusenkoc Zeyela yani zordu canım eşim tim komutanıydı orda 3-4 günlük görevler oluyordu dağda kalıyorlardı
qozdecik Zeyela şuan yayladereyim çok güzel bir yer ev sıkıntısı var ama yapilmicak bir yer değil bence eşiniz abartmış
Aysenur-Goktug Zeyela atamaya esas raporu cikartirsaniz ancak öyle merkeze cekerler yada başka bir ile yoksa torpil yoksa zor