Irmakprensesinannesi Ebrar444 kesmeyin bence çok sık uyanıyorsan bir kere uyanıyorsan mama yemesi nrml kızım hala mama icer o kdr iyi yemek yemesine rağmen bazn kesintisiz uyur bazn 1 kere uyanır degisir
SeninAnnenBirMelektiYavrm keskebirazuyusam sütte öyle sandığınız gibi kalsiyum yok. Fermentasyona uğramış yoğurt ayran kefir gibi gıdalarda kalsiyum vardır.
Irmakprensesinannesi Ebrar444 kesmeyin inek sütü emin çok tehlikeli artık bebeklerde mama inek sütünden daha yarar li şuan 20 aylık faln kesersiniz yavastan
YeniAnneIstanbul g_izemm38 migros, carrefour ve file’de gormustum seker katkisiz olmasina dikkat edin 😊
Aselhafsaa Benim anlamadığım çoğu bebekler inek sütü ile büyüdü eskiden beri .biz bile inek sütü ile büyüdük hep yararlı denirdi simdi neden zararlı 🤷♀️
Arenilay- Aselhafsaa o yüzden bebekler şimdi hep alerjiyle boğuşuyor alerji genetiktir eskiden alerjimi biliyorlardı annem banada vermiş anlamış dokunduğunu ama artık alerji yapmış birkere ve şuan benim 2 bebeğimde alerjik bebek 🥴
Mevaaah Ebrar444 benim kızımda kabiz oldu sütten bidaha vermeyi düşünmüyorum ama gece yatarken ne versem die düşünüyorum
Kub_ alperenli-hayat mamaya nasıl alıştırdın bende anne sütü bıraktırıyorum formül mama aldım ama biberondan hiç bir şekilde içmiyor ne yapmalıyım