Minik_kusummm Kizlar sirt kismi varya dugmeli yeri odası kirismaya basladi yani nasil anlatsam yaslandigimiz yerin kumaşı dumduz durmuyor belli yerler kirismaya basladi tüm chester koltuklar mi böyle oluyor acaba 😓
Nesli06 Minik_kusummm evet benimki de öyleydi pişman oldum aldığıma. Sonra satıp daha spor bi takım aldım
SeninAnnenBirMelektiYavrm Minik_kusummm aldığınız yere danışın olmadı tüketici haklarına şikayet edin. Bir aylık koltukta böyle birşey olmamali
BusraDefneozel Minik_kusummm benimki tas gibi duruyor 5.yil ama tabi benmkinin kumasi farkli kirirsacak gibi degil normal yumusak kumaslarda olabilir zamanla potlasma konfor magazasinda calistim 4 yil orda ogrendiklerimle mobilyayi ona gore aldim cok buyuk sans oldu bana 😁
Minik_kusummm Nesli06 kullandikca daha mi kirisiyor canım bende yeni aldim zaten bir ay bile olmadi hemen bozuldu kumas moralim bozuldu vallahi 😓
Minik_kusummm Nesli06 ay benimki neden hemen oldu ki kumasida tay tüyü baby face olanindan kötü biseyde değil anlamadım
Atlasligunler Minik_kusummm bende kullanıyorum ama beniimkinde biirseey yyookb sadee bir dügmesi cikiyor takiyorum surekli emaneten.ama memnun degilim
YeniAnneIstanbul Minik_kusummm bizim o koltuktan 5 yildir var daha hala oyle bir problem yok. Bizimki kadife kumasli. Ortusuz kullaniyoruz ama ekstra koltuk takimi. Seninki kac yillik?