Sedef3443 Merhaba arkadaslar oğlum 1 yaşında sabahları hiç bir şekilde kahvaltı yapmak istemiyor boyle olanlar varmı nasıl bir yol izlediniz?
Gul_gul06 Sedef3443 merhaba evet benim bebeğim de kahvaltı yapmayı hiç istemiyor. Domates zeytin peynir yediremiyorum kıyamet kopuyor. Haşlanmış yumurtayı muz ile ezip içine ekmek içi koyup veriyorum yiyor. Ama her birkaç günde bir normal kahvaltı deniyoruz yemezse mama veriyorum o günlerde.
Sedef3443 Gul_gul06 bende bgn az bişy vermeye calıstım azıcık yedı dünde 5 tane bebe bisküvi bir cay kasıgı pekmez bır tatlı kasıgı labne veya lor peynır yumurta azıcık suda bulandırıp verdm yedi ama nasıl bir çözüm bulucaz bılmıyorum acaba sıcaklardan mı yemek ıstemıyorlar
Gul_gul06 Sedef3443 sıcaklardan da yemek istemiyorlar ama 1 yaş civarında beslenme gerilemesi olması normalmiş. Sıcaklara da denk gelince zorladı biraz. Geçici bir durumdur inşallah
Ayazinannesiseyda Benim oğlum da asla kahvaltı yapmaz birkaç dilim domates salatalık sadede formul mama ya da muzlu yoğurt falan veriyorum
Ayazinannesiseyda Kaç kilo peki diğer öğünlerde nasıl yapıyorsunuz kahvaltı Faslı beni delirtiyo ne verecsgim ne yapacağım bilmiyorum zaten iştahsız da oluyo çok ağladım çok yiprattim kendimi