ayparcamhilalim Bebek saçlarını ne zaman kestirdiniz. Benim bebeğin saçı baya döküldü de acaba ne zaman kestirmem gerekiyor tecrübeli anneler bilginize ihtiyacım var 🙏🏼💐
Sedasmsk ayparcamhilalim 3 aylıkken kestirdik biz ama tabi siz ne zman isterseniz 1 yaşında bile kestiren var
Esdoel ayparcamhilalim kızımın 6 ayında oğlumun 2 ayında jiletle kazıdım hafta bir banyodan 1 saat önce hindistan cevizi yağı surerdim kızım 5 yaşında gerçi geçen kestirdim ama poposuna geliyordu
pogacayanakk ayparcamhilalim benimki de 4 aylık bıngıldağı yumuşak diye kestirmedim bir kaç ay daha beklemeyi düşünüyorum ben
ayparcamhilalim Sedasmsk Kestirdiğinizde gür çıktı mı benimkinin saçları bşr cimcikte acaba çıkar mı diye merak ettim
Sedaekrem ayparcamhilalim bu kurban bayramından once kestım 9 bucuk aylıgız ekımde dogdu sacı vardı dogdugunda baktım baya uzun gozune kulagına deyıyor bızde kestık babasıyla bırlıkte canım
Sedaekrem ayparcamhilalim sıcak zaten rahatsız oldugunu dusunuyorsan bır de kulsgına gozunr drgıyorsa emerken bıberonla beslrrken terledıgını goruyorsan krsrbılırsınız brnce
ayparcamhilalim Sedaekrem Saçımız çok az da acaba çıkar mı diye kestirmek istedim aslında bir cimcik saçımız var 😁
Sedaekrem ayparcamhilalim kazıtalım daha gur cıkar olayı bana kalırsa hurafe annnrm benım sacımı cocukken kazıtmıs hatırrlarum ama hala saclarım cok gur degıl mesela
Sedasmsk ayparcamhilalim benim de kızımın saçları azdı hele orta kısımda 😂 gerci hala orta kısım seyrek ve ince saçları
Selimuz2022 ayparcamhilalim zaten saçı çoktu ama daha bebek yani gür çıksın diye değiş vitamin saçına gitmesin diye kesiyoruz, uzadı 1 ay içinde baya