Krmbraaa Tatil dolayisiyla yayladayız ve taze keci sütü buldum içirmek istiyorum acaba bi sakıncası olur mu çiğ mi vermeliyim pişik mi su katmali miyim sade mi vereyim yA da vereyim mi 😃
Balyanakannesiii Krmbraaa Bence yarıyarıya su karıştırıp güzelce kaynatıp içirebilirsin ama süt ve süt ürünlerine alerjisi olmadığından eminsen 😋 anne sütüne en yakın keçi sütüymüş ,şifa olsun
Prs Krmbraaa 1 yasından önce önerilmiyor yazıyordu doktorumun verdiği listede inek veya herhangi bir sütün içirilmesi ve bildiğim kadarıyla pastorize daha cok öneriliyor.. yinede doktorunuza danışmanız en doğrusu..
Ravza18 Krmbraaa benim kızım 11 aylık başladım vermeye ama sürekli vermiyorum tabi günde 1 kere o da sabah kalkınca
Krmbraaa Alazcns içirsem ne sakıncası olur kı acabA herzamsn bulup da içirmek denk gelmez yanı sut de azıcık yoğurt yapmaya değmeyecek kadar
AycelenAsya Krmbraaa sulandirarak kaynatıp ilidiktan sonra verebilirsin benim kızımda 7aylik içirdi fakat bizde alerji yaptı doktorum önermişti
Cansubarin Krmbraaa suyla yumuşatıp içire bilirsin ama daha sonrasın da bi gaz masajı yapıp rahatlatman gerek ha ısıtıp su katmalısın çiğ sekil de verme kabızlık yapar ☺️ Ben de bi haftadır inek sütü içiyorum
Hgizz Krmbraaa yoğurt fermante edildiği için sütten hem daha sağlıklı ve hijyenik hemde kalsiyum açısından zengin ,anne sütü zaten alıyor bebeğiniz boşuna hazımsızlık yaşamasın