Samsai Kızlar bebeğim 4 buçuk aylık yenidoğan döneminde işitme testini geçmişti şuanda oyuncaklarına tepki veriyor ama ben seslenince dönmediği için doktor tekrar test istedi. Bu durumu yaşayan yada bir bilgisi olan var mı?
Alputkan Samsai Geçmiş olsun, bir sorun yoktur inşallah Postunuz üstte kalsın, bir bilgim yok ama 4 ayda bakmaması normal gibi geldi bana Siz yinede testi yaptırın içiniz rahat olsun. Bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Covid geçirdiniz mi hamileyken
Deletedmom737383 Samsai Ani ses duyup irkiliyor mu acaba dikkat ettiniz mi mesela aniden açılan bi müzik ?
ozcanlie93 Samsai Doktor işitme testi istediyse bence işitme testi yaptırın içiniz rahat etsin.Tabi bebeğiniz sese yöneliyor mu ona bakmak lazım.Arkadan bir cingurak sesi gelince bakıyor mu?Sese yöneliyor olması lazım.İsmini daha bilemedigi için bakamayabilir.
Deletedmom_33 Samsai Bizde seslenince duymama değilde doğduğunda yoğun bakımda kaldığı icin 6. Ay işitme testine gireceğiz tabi arastirmalarda randevu bulabilirsem
Samsai Alputkan evet malesef geçirdim. İdrar yolu enfeksiyonu da geçirdim. Otuncaklara bakıp bana bakmaması duyduğunu düşündürüyor ama seslenince bakmaması da üzüyor. Doktor arkası dönükken seslenşmce bakıyor mu dedi. Sağdan soldan seslenince bile bakmıyor 😔
Alputkan Samsai Sesli oyuncakların olduğu tarafa yöneliyor, sizin sesinize bakmıyor doğrumu anladım Ani seslerden irkilme falan oluyor mu O aylarda ani sese çok tspki verirler
Samsai Deletedmom737383 evet irkiliyor. Ama bazende oralı olmuyor. Uykusunda çıt sesine uyanıyor. Anlayamadım gerçekten. Kbb den sıra bulamadım henüz
Samsai Deletedmom737383 Alputkan evet aynen oyuncaklara bakıyor nem seslenimce bakmıyor. Ani seslere tepkide veriyor. Agulama çığlık vs bazen yapıyor ama çok yapmıyor.
Deletedmom737383 Samsai Bence bi sorun tok kuzum korkma 3 buçuk aylık benim ikizlerim de işine geldiğini duyuyor adıyla bağırıyorum hatta dönmüyorlar bilerek kapı açıp kapıyorum alan ya da telefonumdan müzikler sesi arıyorlar tam anlamıyla6,7 ay diye biliyorum ismine dönüp bakmaları
Alputkan Samsai Bişey yoktur inşallah ama test yaptırın ki içiniz rahat etsin, bizede haber verin şimdiden geçmiş olsun miniğe
Samsai Deletedmom737383 yani isim olarak değil kızım diyorum yavrum diyorum ismini diyorum pişt diyorum bakmıyor. Oyuncaklarının sesşni arıyor ama. Baxen oblarada oralı olmadığı oluyor. Agulama ve çığlık kahkaha vs de çok atmıyor o sebeple de tedirgin oldum. Ama işitme testini geçtiği içinde şaşırdım. Testi yaptırmak istiyorum ama sıra bulamadım kbb den. 6 aydan önce bu tür sorunları bulup kulaklık takılmassa konuşamama oluyormuş 😔
Samsai ozcanlie93 oyuncaklarına bakıp yöneliyor. Bazen bakmadıpı oluyor. Yaptıravapım ama kbb den sıra bulamadım
Deletedmom737383 Samsai Burda şey okumuştum ilk testi geçip sonrasında bebeği yıkama esnasında kulağına su kaçıp duymama sıkıntısı yaşayan tabi o da geçiyo korkulacak bir şey yok bunda da ama bence sizin normal bir durum inşallah randevu bulursunuz da içimiz rahat eder🫶