Kahve_kokusu 10.5 aylik bebegimin balgamlı oksurugu var. Saglikocagina gotursum dun bu kadar yogun degildi parol ole antibiyotik verdi . Balgamimi atmasina nasil yardimci olabilirim. Bol su iciriyorum baska fikriniz varmı
2cocukluanne222 Kahve_kokusu ayağına organik zeytinyağı ile sarımsak şurup çorap giydirebilirsin akşam sabah oksurdukce balgamı gider inşallah antibiyotik öksürüğü kesmez enfeksiyonu yok eder sadece
Sedasmsk Kahve_kokusu 11 aylık kızım hafif öksürük vardi ilerlemeden gotureyim saglik ocağına dedim ağzına bakti dinledi hiriltisi atesi yok öksürük şurubu vermiyoruz zaten bebeklere akşamları yatmadan burnunu temizle ondandır dedi şimdi öksürüğü ilerledi içten oksuruyor belli yani kesin balgamada dönmüştür sinir oldum ben ilerlemesin diye getirdim zaten sana dimi şimdi doktoruna randevu aldım pazartesi oda o zman kadar doğal yollarla hafifletmeye çalışıyorm
Kahve_kokusu Sedasmsk gecmis olsun . Bizimde atesimiz yok hiriltisida ama balgamli oksurugu var yutuyorda belli
Kahve_kokusu Sedasmsk bugun doktora getirdim 2 gundur hic yatamiyordu. Simdi yatis verildi boranşit olmuş😔 inşallah sizinkide olmamistir. Simdi hemsireyi gorse agliyor
Sedasmsk Kahve_kokusu sagolun sizede geçmiş olsun umarım biran önce iyilesirler onlar hasta olcagina biz hasta olalım
Sedasmsk Kahve_kokusu yaaa çok üzüldüm şimdi kızım da bugün hiriltisi başladı daha önceden biz enfeksiyondan hastanede yatmıştık o günden sonra hastaneye gittiğimiz de agliyo dokundurmuyo kendine inşallah olmamıştır 😔 umarım hemen çıkarsınız çok zor hastanede bebekle