Kbraerdgn10 bizde şuan 6 buçuk ayligiz ve sunnet olduk ki gun oluyor. Deonebiliyor surunuyor apalamaya çalışıyordu ama benim mecbur yaptirmam gerekiyordu. Ama beklediği gibi cok sikintili olmadı. Baştan anlatayim kesinlikle lokal en iyisi. 5dk ki bi operasyon için bebege narkoz verilmesi taraftari degildi. Çocuk cerrahi yaptı. Asida ne kadar ağladiysa o kadar ağla uyustururken kucağıma aldım sustum. 15 dk sonra operasyon yaptı . bi ara içerdeyken agladi korktu sanırım kış sürdü ama. Çıktığında sargidaydi zaten. Eve hemen ciktik . bekledigim gibi ağlayıp sizlamadi hic maşaallah. Oraya dokunmadigim süreçe bi ağlamasi veya mizilamasi olmuyor. Ağrı kesici sürüp, yine ağrı kesici bi sıvı verdi enjeksiyon içinde, ağrısı olduğunu anladım zaman pipisine sıkmam için, bide yaraya surmem için enfeksiyon iltihap önleyici merhem verdi. Bir bu sonra zaten sargı kendiliginden çıktı . pet bardak koyuyorum . doktorum söylemişti . böyle cok daha rahat oldu. İlk çiş yaptıgi zamanlar belli ediyordu yaniyordu sanırım ağlayacak gibi oluyordu geçiyordu . şimdi daha ıyi. İlk gün yüz üstü dondurmemeye çalıştı ama durmadi bende saldım cani yanarsa alırım dedim baktım halinden memnun ellemedim ama yine de cok koymuyorum yuz üstü. İste boyle . bayaaa uzun oldu 😂😂