BDerel Şimdi diceksiniz ki ne güzel benimki hiç su içmiyor ama tabi ki suyunda fazlası zarar kızım 1 buçuk yaşında ve sürekli su içiyor memeyi geçen ay kestik internetten baktığımda zeka gerilemesi ya da şeker hastalığı olabilir diyo zekasında benim kanaatimce hiç bişey yok maşşallah laf dinler her dediğimi yapar şeker hastalığı bende ya da eşimde yok tabi ki doktora gidicem yarın ama böyle bi durum yaşayan var mı
minikfarem__ BDerel bir sorun olduğunu düşünmüyorum ben memeyi bıraktığınız için yapıyor olabilir. İçiniz rahat olsun
barbarosunannesi BDerel yaşadık .doktora da gorunduk kan tahlilleri normal çıktı.biberonu bırak demişti ağız alışkanlığımış megersem bardağa geçince normale döndük 🤗
Neslinesli BDerel benim bebiş 7 aylık oldu. O da çok su içer. Hiç öyle düşünmedim. Bende mi sorsam dr.a
Helokusunannesi Aşırı sıcak hava, ihtiyacı vardır bebeğinizin, tabi içinizi rahat ettirmek adına gidin dr ama evhamlılık yapmayın bu kadar
Zeynephilalll BDerel benim bebeğim de 15 aylık 2 aydır günde 3 litreden fazla içiyor. Sakın ay ne güzel içiyor diyenlere aldırış etmeyin daha çok küçükler bu yüzden çok su içmeleri böbreklerini aşırı yoruyor. Benim eşim 6 yaşından beri tip 1 diyabet şeker hastası yani hergün sabah açlık şekerini ölçüyorum kızımın. Doktora da götürüyorum çok sıcak olduğu için her istediğinde suyu verme dedi takipli veriyorum
2209 BDerel bizde 9.5 ayligiz cok seviyor suyu. Gün icinde iciyor. Ben icerkrn geliyo istiyo. Yemekte 2 yemek 2 su :)) grce aglayinca veriyorum hopp icip uykuya devam. Hava sicak bence.normaldir ya. 💫🦋
BDerel 2209 inşallah normaldir bencede normal ama ihmal etmek istemedim çünkü gerçekten aşırı içiyor ve sürekli bez değiştirdiğim halde taşıyor artık su diye ağlıyor çocuk resmen
Elfvli BDerel yetişkin insanlardan daha fazla sıvı kaybı yaşıyorlar. Bol su tüketmeleri normal . Surekli hareket halindeler. Su nasıl zeka kaybı yapar bilmem ama seker konusunda dikkatli olmakta fayda var evet . Seker hastalığı yaşayan tanıdıklarım oldu malesef
1aras2ahlas Benim büyük oğlum çok içiyordu mamayla büyüyordu bezi bırakınca sürekli lavaboya gitmek zor geldi sanırım azaltmisti şimdi 9 yaşında biz hatırlatıyoruz su ictin mi diye.11aylik oğlum az içiyor. Ayrıca bende şeker var ben çok su içemiyorum. Bilemedim hastalık olabilir mi . Allah sağlık versin inşallah doktora gidince herşey yolunda der doktor..
BARTUMOM BDerel doktora götürdünüz mu benimde oğlum emzirmeyi kestikten sonra çok su içmeye başladı 26 aylık 3 4 litre su içiyor ve çok sık idrar yapıyor
DZ123 BARTUMOM Merhaba siz doktora gittiniz mi acaba aynı sekilde 4 yaşındaki oğlum çok su içiyor ve çok sık idrara çıkıyor doktora gidip kan testi yaptırmayı düşünüyorum
DZ123 BARTUMOM Peki hala çok su içip idrara çıkmaya devam ediyor mu.Bende çok telaş yaptım tahlil yaptiricam oğluma